Ο Ουζουνίδης κέρδισε και το Super Cup, δεύτερη κούπα μέσα σε 50 μέρες!

Ο Αλεξανδρουπολίτης προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το Κύπελλο, κατέκτησε με την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα και το Super Cup Ρουμανίας. Νίκησε 4-2 στα πέναλτι την Κλούζ και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιο σε 50 μέρες.

Υπό την καθοδήγηση του η Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα επικράτησε 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι επί της πρωταθλήτριας, Κλούζ.

Το παιχνίδι στην πρωτεύουσα της χώρας έληξε χωρίς γκολ (0-0) τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στην παράταση μετά από ένα αμφίρροπο ματς με εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες. Έτσι, ο τίτλος κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι (4-2). Οι Βατζένιν, Γκάμαν, Βλαντόιου και Μάρκοβιτς ευστόχησαν για την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα. Οι Κοστάτσε και Ροντρίγκες ευστόχησαν για την Κλουζ, όχι όμως και οι Πάουν και Ομράνι. Mεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα Πιλιατσέλι, που απέκρουσε δύο εκτελέσεις.

Στις 22 Μαΐου η Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα νίκησε στην παράταση (3-2) την Άστρα Τζούρζτου και κατέκτησε το Κύπελλο Ρουμανίας στον πρώτο τίτλο του Μαρίνου Ουζουνίδη ως προπονητής. Ο δεύτερος τίτλος ήρθε για τον 52χρονο Εβρίτη πρώην προπονητή της Ξάνθης, αλλά και των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες. Για την ακρίβεια μέσα σε 50 μέρες.