Η 20άδα του Μπάμπη Χατζημεστή για την «πιο μεγάλη ώρα» του τελικού ανόδου του Ορφέα με το Καναλάκι

«Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα». Με αυτόν τον στίχο ο Μπάμπης Χατζημεστής δημοσιοποίησε το πρωί την λίστα με τους 20 παίκτες του, οι οποίοι θα προσπαθήσουν το απόγευμα της Κυριακής για τη νικη απέναντι στον Αχέροντα Καναλακίου που θα σημάνει και την άνοδο στην Super League 2.

Γιουργούσης, Μανιάς, Καραγκιόζης, Κατρανίτσας, Τζαμπάζ, Γκούρτζης, Χασάνογλου, Κιολεϊδης, Κριεζής, Γκασιμπαγιαζίδης, Μαυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τορομανίδης, Σουκρηογλου, Ιωαννιδης, Πασχαλάκης, Α. Μελισσόπουλος, Ν. Μελισσόπουλος, Χιντ Ιμέρ και Βουλγαρίδης είναι οι 20 που ανακοινώθηκαν.

Ολοι τους θα βρεθούν πάνω από τέσσερις ωρες πριν την έναρξη του αγώνα στο Fresh Co του Μπάμπη Χατζημεστή. Προφανώς θα φάνε όλοι μαζί, θα ακούσουν τον ισχυρό ανδρα της ομάδας και 2-3 ώρες μετά θα μεταφερθούν στο γήπεδο του ΑΟΞ, με την ευχή μετά το τέλος του αγωνα να επιστρέψουν στο Fresh Co για τα επινίκια…

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΠΟΤΟΛΗΠΑΑΓΟΝΑΜΕΑΕΡΟΝΚΑΑΟΥ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ ΩΡΑΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 13:45 FRESH co 1. ΓΙΟΥΡΓΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2. ΜΑΝΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 3. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 4. ΚΑΤΡΑΝΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΙΟΣ 5. ΤΖΑΜΠΑΖ XAKH 6. ΓΚΟΥΡΤΖΗΣ ΜΙΛΤΟΣ 7. ΧΑΣΑΝΟΓΛΟΥ ΦΕΙΖΗ 8. ΚΙΟΛΕΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΚΡΙΕΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 10. ΓΚΑΣΙΜΠΑΓΙΑΖΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 12. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 13. ΤΟΡΟΜΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 14. ΣΟΥΚΡΗ ΟΓΛΟΥ ΣΟΥΚΡΗ 15. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ 16. ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ .ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 18. ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 19.XINT IMEP 20. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ"