Γ’ Εθνική: Διεθνή Βραζιλιάνο αμυντικό απέκτησε και ανακοίνωσε ο Πανδραμαϊκός

Βραζιλιάνικη ενίσχυση για τον Πανδραμαϊκό με τον δεξιό μπακ Ιάγκο Αουγκούστο Ντε Καρβάλιο, διεθνή με τις “μικρές” εθνικές της χώρας του.

Ο Δραμινός σύλλογος που αγωνίζεται στον 1ο όμιλο ως αντίπαλος και των Θρακιώτικων ομάδων, ανακοίνωσε την απόκτηση του δεξιού μπακ Ιάγκο Αουγκούστο Ντε Καρβάλιο, διεθνή με τις “μικρές” εθνικές της Βραζιλίας, που είναι 26χρονος δεξιός μπακ και έχει θητεία στην πατρίδα του, το Κόσοβο και τη Γερμανία.

Η ανακοίνωση των Δραμινών: «Η Διοίκηση του Πανδραμαϊκού Α.Ο. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνούς με τις μικρές εθνικές ομάδες, Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Iago Augusto de Carvalho (25.7.1995).

Ο Iago ξεκίνησε την καριέρα του το 2011 στα τμήματα υποδομής της Cruzeiro, και η πρώτη του επαφή με τη χώρα μας ήταν όταν αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα νέων του Παναθηναϊκού το 2014.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Serranense, Colo Colo-BA (Βραζιλία), K.F. Trepca 89 (Κόσοβο), TuS Bovinghausen (Γερμανία) και ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η επίσης Γερμανική TS Dortmund 2000.

Τον καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία, γρήγορη προσαρμογή και κάθε επιτυχία με τα βυσσινί».