Διαμαρτύρεται για τη μη μετάδοση του ντέρμπι με Ορφέα Ξάνθης σε live streaming ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Τη δική τους μάχη με φόντο το τελευταίο εισιτήριο για την Super League 2 θα δώσουν την Κυριακή Ορφέας Ξάνθης και ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ωστόσο σε επίπεδο ανακοινώσεων ο αγώνας ξεκίνησε από νωρίς.

Η φιλοξενούμενη ομάδα με επίσημη ανάρτησή της ενημερώνει (αφήνοντας σαφέστατες αιχμές προς τους γηπεδούχους) ότι το μεγάλο παιχνίδι δεν θα μεταδοθεί live streaming μετά από απόφαση του συλλόγου της Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Αχέρων: «Ο Κυριακάτικος κρίσιμος αγώνας του συλλόγου μας δυστυχώς ΔΕΝ θα μεταδοθεί σε κάποιο Κανάλι live streaming έπειτα από απόφαση του συλλόγου του Ορφέα Ξάνθης!».

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη αλλά αυτή δεν θα γίνει από το Lega TV του Γιώργου Σκουταρίδη όπως συνέβαινε στα τελευταία παιχνίδια του Ορφέα στην Ξάνθη αλλά από τον τηλεοπτικό σταθμό Next TV της Ξάνθης, που δεν διαθέτει πλατφόρμα στο YouTube. Ετσι τουλάχιστον ανακοίνωσε ο Ορφέας Ξάνθης.

Από εκεί και πέρα, ερωτηματικό αποτελεί αν υπήρξε κανάλι στην Πρέβεζα που να ζήτησε να εξασφαλίσει τηλεοπτικά δικαιώματα, καθώς εάν υπηρξε τέτοιο ενδιαφέρον θα βρεθεί λογικά ο τρόπος, όπως βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα και μεταδόθηκε από το Next TV η εκτός έδρας αναμέτρηση του Ορφέα με τον Ποσειδώνα στη Μηχανιωνα.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΠΟ με απόφασή της έχει παραχωρήσει στις ΕΠΣ τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων των ομάδων τους στη Γ’ Εθνική και η ΕΠΣ Ξάνθης με την σειρά της έχει αναγνωρίσει το σχετικό δικαίωμα στην εκαστοτε γηπεδούχο ομάδα, άρα πρακτικά ο Ορφέας έχει τα δικαιώματα της μετάδοσης του αγώνα και τα παραχωρεί όπου κρίνει…