Τέσσερις λέξεις η πρώτη δήλωση του Μονρόι ως νέου επικεφαλής προπονητή του ΑΟΞ

«Together we achieve more». Με αυτές τις τέσσερις λέξεις που διανεμήθηκαν στα social media της ομάδας, ο Τζέιμι Μονροι έκανε την πρώτη του δήλωση ως πρώτος προπονητής της Ξάνθης.

Είτε το μεταφράσουμε ως «Μαζί θα καταφέρουμε πολλά», όπως κάνει η ιδια η ΠΑΕ Ξάνθη είτε ως «Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα», όπως είναι ίσως πιο σωστό, το νοημα είναι αντιληπτό.

Πάντως οι πρώτες δημόσιες αντιδράσεις από φίλους της Ξάνθης στα social media της ομάδας δείχνουν ότι υπάρχει αμφισβητηση στο προσωπο του νέου κόουτς από την πρώτη κιόλας μέρα, κάτι ίσως αναμενόμενο με δεδομένη την περσινή επιλογή Πόποβιτς.

Οσοι σχολίασαν, εξέφρασαν μεν την ελπιδα να πετύχει, αλλά υπήρξαν και επώνυμοι… που εκφράζουν δημόσια τις αμφιβολίες τους. «Το ότι θα καταφέρουμε πολλά το πιστεύω! Για το μαζί διατηρώ τις επιφυλάξεις μου», σχολιάζει ένας γνωστός φίλος της ομάδας της Ξάνθης.

«Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λες.αυτο θέλουμε» λέει ένας οπαδός της ομάδας και άλλος προειδοποιεί: «ΟΧΙ λόγια. Δουλειά…και αφύπνιση απο ΟΛΟΥΣ. ΔΙΟΊΚΗΣΗ, Προπονητές. ΠΑΊΧΤΕΣ. ΥΓ Και καλές μεταγραφές».

Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν σχετικά είναι και ο… Troy Jackson, το προφίλ από το Σίδνεϊ που χαρακτήριζε πέρυσι ως Plastic Fans τους οπαδούς τους Ξάνθης την περίοδο που υπήρχε δυσαρέσκεια για τον Πόποβιτς. Πάντως οι πιο πολλοί εκφράζουν ευχή και ελπίδα ο νέος κόουτς να πετύχει, ενώ αξίζει να σημειωθεί οτι αρκετά είναι τα σχόλια φίλων του Μονρόι από την Πορτογαλία.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "" TOGETHER WE ACHIEVE MORE JAIME MONROY -AOX COACH WE AOX ARE #AN‘OH"