Super League 2: Επισημοποιήθηκε με σφραγίδα Στράντζαλη η πρόσληψη Κατσαβάκη στην Δόξα Δράμας

Επίσημη είναι πια η πρόσκληψη του Μάκη Κατσαβάκη στην Δόξα Δράμας, αφού την Παρασκευή (9/7) εκδόθηκε η σχετική ανακοίνωση και ενώ τις προηγούμενες μέρες ακούστηκε έντονα για την θέση και ο Αλεξανδρουπολίτης Νίκος Ουσταμπασίδης.

Σε Αγροτικό Αστέρα, Αλέξανδρο Κιλκίς, Πανσερραϊκό, FC Serres, Κιλκισιακό, Καλαματα, Εθνικό Γαζώρου, Άρη, Ολυμπιακό Βόλου, Πιερικό, Ηρακλή, Λάρισα, Απόλλων Καλαμαριάς, ΑΕΚ Λάρνακας, Βέροια, Λεβαδειακό, Πανηλειακό, Πανιώνιο, Καβάλα, ΠΑΣ Γιάννινα και Βέροια έχει δουλέψει ο Κατσαβάκης, ο οποίος στον πάγκο των «μαυραετών» είχε βρεθεί τη σεζόν 2011-12 σε επίπεδο Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Νέος Προπονητής στην Δόξα Δράμας ο Μάκης Κατσαβάκης.
Σήμερα το πρωί στις εννέα η ώρα ο πολύπειρος προπονητής, Μάκης Κατσαβάκης ήρθε σε συμφωνία για την νέα αγωνιστική σεζόν με την Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και συμφώνησε με τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Στράντζαλη Αναστάσιο.
Συζητήσανε επί δύο ώρες για όλες τις λεπτομέρειες, για το πλάνο το αγωνιστικό που θα ακολουθήσει η ομάδα την νέα σεζόν.
Η έναρξη της προετοιμασίας θα αρχίσει στις 19/07/2021 στις 18:00 το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο Νικοτσάρας.
Επί δέκα μέρες η ομάδα θα προβεί σε δοκιμαστικά τεστ με νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την βόρειο Ελλάδα και στις 03/08/2021 θα αναχωρήσει για τη βασική της προετοιμασία σε γνωστό αθλητικό κέντρο της βορείου Ελλάδος.
ΕΚ ΤΗΣ Π.ΑΕ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ».