Στη Θράκη για τρεις ημέρες ο πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης

Στη Θράκη θα βρεθεί από το απόγευμα της Παρασκευής και για όλο το τριήμερο ο πρόεδρος της Super League 1 και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Ο Μπουτσικάρης θα βρεθεί στην Κομοτηνή έχοντας λάβει σχετική πρόσκληση από την Οργανωτική Επιτροπή του 36ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων που διεξάγεται στην Ροδόπη και ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο με τον μεγάλο τελικό.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση, θα παρακολουθήσει από κοντά όλη την αθλητική δράση του τριημέρου (το γυναικείο φιλικό της Εθνικής Γυναικών με την Δικηγορική Ομάδα της Κατάνιας το Σάββατο και τον μεγάλο τελικό την Κυριακή) και θα συνομιλήσει με τις ομάδες και τους τοπικούς φορείς.

Δεν είναι γνωστό αν αυτοί οι φορείς θα περιοριστούν μόνο στην Κομοτηνή ή αν θα επεκταθούν και σε Έβρο και ιδίως Ξάνθη, παρόλο που η ομάδα πλέον δεν είναι μέλος του συνεταιρισμού της SL1. Πάντως και με την ψήφο της ΠΑΕ Ξανθη είχε εκλεγεί ο ίδιος, έναν χρόνο πριν.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS, o Μπουτσικάρης πέρασε τέσσερα υπέροχα χρόνια ως φοιτητής στη Νομική Κομοτηνής, περίοδο κατά την οποία έπαιζε και ποδόσφαιρο στον Αστέρα Αιγείρου που τότε αγωνιζόταν στην Α’ ΕΠΣ Θράκης και μετά στην Δ’ Εθνική.

Με την ευκαιρία της ανόδου του, που δεν έγινε με την ιδιότητα του παίκτη του τελευταίου πρωταθλητή Σόλωνα, καθώς ακύρωσε η ομάδα την συμμετοχή της, θα έχει προφανώς την ευκαιρία για όμορφες αναμνήσεις αλλά και για συναντήσεις με παλιούς καλούς φίλους από την πόλη των φοιτητικών του χρόνων.