«Μου έμαθαν ελληνικά τα παιδιά στις ακαδημίες του Πανθρακικού – Πιο δύσκολος αντίπαλος ο Μάνταλος» αποκάλυψε ο Χουάν Μουνάφο

Ο αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης, και πρώην παίκτης του Πανθρακικού, Χουάν Μουνάφο, παραχώρησε συνέντευξη στην διαδικτυακή εκπομπή «betarades».

Εκτός των άλλων, δεν ξέχασε να αναφερθεί στην Κομοτηνή, όπου ήταν ο πρώτος ποδοσφαιρικός σταθμός του στην Ελλάδα, το 2009, ενώ ξεχώρισε τον Πέτρο Μάνταλο, ως τον πιο δύσκολο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει στα ελληνικά γήπεδα.

Αναλυτικά, είπε:

Για την εμπειρία του στην Ελλάδα και τις πόλεις που έχει ζήσει: «Έχω περάσει καλά σε όλες τις πόλεις που έχω μείνει. Τα Χανιά και ο Πλατανιάς είναι εξαιρετικές περιοχές, το ξέρετε όλοι. Η Τρίπολη είναι πλέον σαν δικιά μου πόλη, μεγαλώνουν και τα παιδια εδώ. Και στην Κομοτηνή ήμουν μικρότερος, και πέρασα πολύ ωραία. Έχει πάρα πολύ ζωή. Τέσσερα χρόνια έμεινα εκεί, και με βοήθησαν να μάθω τα ελληνικά τα παιδιά στις ακαδημίες του Πανθρακικού.»

Σε ερώτηση για το ποιος παίκτης τον έχει δυσκολέψει περισσότερο στην Ελλάδα, απάντησε: «Ένας παίκτης που με δυσκολεύει πάντα πάρα πολύ, είναι ο Μάνταλος. Τον θυμάμαι από όταν ήταν στην Ξάνθη και εγώ στον Πανθρακικό, και παίζαμε αρκετά φιλικά. Πάντα βρισκόταν στην πλάτη μου, και είχε κάποιες κινήσεις πολύ ιδιαίτερες. Έχει εξαιρετικά κοντρόλ και μπορεί να σουτάρει και να πασάρει πολύ γρήγορα.»