Τρελαίνει κόσμο ο Κούγκουλος στη Ρώμη! Με νέο ρεκόρ προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού και… βλέπει ΜΕΤΑΛΛΙΟ!

Στον μεγάλο τελικό των 50 μέτρων ύπτιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κολύβησης Εφηβων – Κορασίδων προκρίθηκε ο Τάσος Κούγκουλος. Ο πρωταθλητής του ΝΟΑ στον απογευματινό ημιτελικό κατάφερε να κάνει νέο μεγάλο ατομικό ρεκόρ και να προκριθεί στον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, τερμάτισε σε χρόνο 25.72 όταν το πρωί έκανε ρεκόρ με 25.95 και το προηγούμενο δικό του ήταν 26.30, δηλαδή το έχει κατεβάσει ήδη πάνω από μισό δευτερόλεπτο. Μάλιστα με τον χρόνο αυτόν τερμάτισε δεύτερος στην σειρά του και προκρίθηκε με τον τρίτο καλύτερο χρόνο στον μεγαλο τελικό, κάτι που σημαίνει ότι έχει ελπίδες ακόμα και για να ανέβει στο βάθρο κερδίζοντας μετάλλιο.

Και όλα αυτά σε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, με τις προπονήσεις να έχουν σταματήσει για μεγάλο διάστημα λόγω Covid αλλά και τον ίδιο να αφιερώνει φέτος πολύ χρόνο και για τα μαθήματα, καθώς μέχρι πριν λίγες ημέρες έδινε Πανελλαδικές Εξετάσεις. Ο μεγάλος τελικός των 50 μέτρων ύπτιο στο Ευρωπαϊκό Εφήβων – Κορασίδων της Ρώμης θα διεξαχθεί το απόγευμα της Παρασκευής.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.