Πανελλήνιο Δικηγόρων: Προηγήθηκε αλλά ηττήθηκε από τον ΑΡΜΑ και αποκλείστηκε η ομάδα της Ροδόπης

Αν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, ο ομάδα ποδοσφαίρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την υπέρβαση γνωρίζοντας την ήττα-αποκλεισμό από τον ΑΡ.ΜΑ. με 3-1 το απόγευμα της Τετάρτης για τα προημιτελικά του Πανελλήμίου Πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Νίκου Ιωσηφίδη προηγήθηκε στο 40 με μακρινό σουτ του Πατρωνίδη στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου με τους Θεσσαλονικείς να απαντάνε τρεις φορές με «δράστες» τους Παππά (55′), Γεωργιάδη (68′) και Μαυρομάτη (86′).

Ο Νίκος Ιωσηφίδης χρησιμοποιησε κάτω από τα δοκάρια τον Πουλακίδα έχοντας στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Καρά Χουσεϊν, Δαλματζή, Μυστρίδη, Βόλτση και Καραλή. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Κρεβούρης, Παπαγεωργίου έχοντας δεξιά τον Νικολαϊδη, αριστερά τον Μουρτοπάλα και στην κορυφή τον Πατρωνίδη.

Ο ΑΡ.ΜΑ. από το πρώτο λεπτό ήταν αυτό που είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, καθότι και φαβορί, απειλώντας με τους Παπαδόπουλο και Γεωργιάδη ενώ από πλευράς Ροδόπης ο Νικολαϊδης δεν μπόρεσε να νικήσει στο 30′ τον Ευθυμιάδη. Στο 40′ ο Πατρωνίδης με ένα δυνατό μακρινό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του κόντρα στη ροή της αναμέτρησης πανηγυρίζοντας έξαλλα με τους συμπαίχτες του.

Ο ΑΡ.ΜΑ. προσπάθησε να απαντήσει άμεσα χωρίς με επιτυχία αφού Ιωαννίδης και Μαυρομάτης δεν βρήκαν στόχο στα σουτ που επιχείρησαν. Οι Θεσσαλονικείς ενέτειναν την πίεση τους και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 46′ με τον Μαυρομάτη και στο 51′ με τον Παππά, αλλά ο Πουλακίδας βγήκε νικητής και στις δύο μονομαχίες.

Το «σφυροκόπημα» έφερε αποτέλεσμα στο 55′ όταν ο Παππάς με προβολή έφερε το παιχνίδι στα ίσα ενώ στο 68΄ ο Γεωργιάδης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με σουτ ο Μαυρομάτης ενώ η Ροδόπη απείλησε σε δύο περιπτώσεις στις καθυστερήσεις ώστε να μπει στη διεκδίκηση της αναμέτρησης χωρίς όμως να καταφέρει να νικήσει τον Ευθυμιάδη.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στην προημιτελική φάση του 36ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων:
Ροδόπη-ΑΡ.Μ.Α. 1-3
Δημοσθένης-Κατερίνη 0-5
Αριστοτέλης- Sui Generis 3-0
Ιωάννινα «Μάριος Ζώνιος» – Αγρίνιο 3-2

Στα ημιτελικά θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή οι εξής δύο αναμετρήσεις:
Κατερίνη-ΑΡ.ΜΑ
Αριστοτέλης -Ιωάννινα «Μάριος Ζώνιος