«Ο Ουσταμπασίδης ήταν αυτός που είπε όχι στην πρόταση της Δόξας Δράμας και συνεχίζει στην Αλεξανδρούπολη»

Στην διευκρίνιση ότι ο ίδιος ο Νίκος Ουσταμπασίδης είπε όχι στην πρόταση του προέδρου της Δόξας Δράμας να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ιστορικού συλλόγου προχώρησε ο τεχνικός διευθυντής της Αλεξανδρούπολης Παναγιώτης Λογαράς.

Είχαν προηγηθεί διαρροές και δημοσιεύματα ότι η υποψηφιότητα Ουσταμπασίδη κόπηκε με απόφαση του προέδρου της Δόξας Δράμας Τασου Στράνταζη, ο οποίος προέκρινε την υποψηφιότητα του Μάκη Κατσαβάκη.

Ο Λογαράς, που έχει όπως και ο Ουσταμπασίδης δεσμούς με την Δόξα, είχε με ανάρτηση νωρίτερα αποκαλύψει το ενδιαφέρον της Δόξας Δράμας αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχαν συμφωνηθεί οι λεπτομέρειες.

Τελικά κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε και με την νέα του ανάρτηση διευκρινίζει ότι εκείνος που είε το μεγάλο όχι και παραμένει στην Αλεξανδρούπολη ήταν ο Ουσταμπασίδης και όχι ο Στράντζαλης. Ακόμα γίνεται γνωστό ότι σύντομα θα ανακοινωθούν οι βοηθοί του.

«F.C Aλεξανδρουπολης και Νίκος Ουσταμπασίδης Συνεχίζουν μαζι μετά το ΟΧΙ στην πρόταση πρόκληση της αγαπημένης του ΠΑΕ Δόξας Δραμας super league 2 και παραμένει να συνεχίσει το έργο και τους στόχους της άλλης αγαπημένης του ομάδας FC Αλεξανδρούπολης. Συνεχίζουμε στην φιλοσοφία μας. Αμεσα θα ανακοινωθούν και οι συνεργάτες του», ανέφερε ο Παναγιώτης Λογαράς.