Βράβευση Μασούτη ως «Exceptional Manager 2021»! Ομιλία για την ισορροπία φυσικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων

Την υπό διαμόρφωση νέα ισορροπία μεταξύ φυσικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων στο λιανεμπόριο σκιαγράφησε με αδρές πινελιές στις 25 Ιουνίου ο Γιάννης Μασούτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Δ. Μασούτης Α.Ε., στο 21o Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων, στο πλαίσιο του οποίου βραβεύθηκε ως «Exceptional Manager 2021» για την πολυετή προσφορά του στον κλάδο του Λιανεμπορίου από το 1990.

Το συνέδριο είχε θέμα «Ποιες ενέργειες απαιτούνται στη μετά Covid εποχή για την ανάπτυξη της Βιομηχανίας του Εμπορίου και των Υπηρεσιών της χώρας μας» και ο κ. Μασούτης σημείωσε με έμφαση ότι η ταχεία ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία ήδη προσελκύει νέες επενδύσεις, δεν θα πρέπει να οδηγήσει τις επιχειρήσεις στην παραμέληση των φυσικών καταστημάτων, τα οποία σήμερα καλύπτουν περίπου το 90% των αγορών και θα συνεχίσουν για αρκετά ακόμη χρόνια να έχουν ένα πολύ μεγάλο μερίδιο.

Τα ισόποσα μερίδια αγοράς μεταξύ ηλεκτρονικών και φυσικών πωλήσεων της Δ. Μασούτης, τα οποία σημειώθηκαν κατά την πανδημία, αποτελούν μια σαφή απόδειξη της θέσης του βραβευθέντος επιχειρηματία.

Η βράβευση έγινε από τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μίλησε θερμά για την πολύτιμη συνεργασία με τον Γιάννη Μασούτη κατά την έναρξη της πανδημίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η πρωτόγνωρη πίεση που δεχόταν η εφοδιαστική αλυσίδα.