Τέλος από τον ΑΟΞ μια 11άδα παικτών! Στην έξοδο Καπνίδης και Μπριλάντε, απόπειρα να διακοπεί και το συμβόλαιο Τάτου

Αν και επισήμως δεν υπάρχει καμία σχετική ανακοίνωση, μαζικές φαίνεται ότι είναι οι αποχωρήσεις παικτών του περσινού ρόστερ του ΑΟΞ, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS αγγίζουν τις έντεκα αυτήν την στιγμή αλλά ενδέχεται συνολικά να ξεπεράσουν τις είκοσι.

Πέρα από τον τερματοφύλακα Μπέντο που θα συνεχίσει στην Β’ Πορτογαλίας και τους Τζούρμαν και Μικελτάντζε που ήδη ανακοινώθηκαν από τη νέα τους ομάδα στην Αυστραλία, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και άλλοι παίκτες, ανάμεσα στους οποίους και κάποια σχετικά μεγάλα ονόματα θα πάρουν την άγουσα από τα Πηγάδια.

Λέγεται ότι μέχρι και με τον Ανδρέα Τάτο που αποτέλεσε το πρώτο και ίσως μεγαλύτερο όνομα που ήρθε πέρυσι στον ΑΟΞ υπάρχει πρόθεση να διακοπεί το συμβόλαιο (ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι είχε υπογράψει για δυο χρόνια στην Ξάνθη) ενώ οι τελευταίοι στην λίστα των αποχωρήσεων φέρονται να είναι ο Μπριλάντε που ήρθε ως το μεγαλύτερο όνομα από την Αυστραλία αλλά και ο Αντώνης Καπνίδης, που ήδη φημολογείται ότι εξετάζει προτάσεις στο εξωτερικό από ομάδες χωρών του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Παρελθόν ακομα για την ομάδα της Ξάνθης αποτελούν και οι Θανάσης Παπάζογλου, Κέβιν Γκαρσία και Θανάσης Παντελιάδης καθώς και ο νεαρός Λεωντσάκος, που προέρχεται από τις ακαδημίες και ήταν από τους λίγους που συνέδεαν το πρώην καθεστώς της ΠΑΕ με το νυν. Την ίδια στιγμή αβέβαιη είναι και η τύχη που θα έχουν στην ομάδα της Ξάνθης και οι περισσότεροι από τους παίκτες που ήρθαν πέρυσι και δόθηκαν δανεικοί σε άλλους συλλόγους.