Πανελλήνιο Στίβου Κ20: Ξανθιώτης στο βάθρο των νικητών του δρόμου αντοχής με δυο ατομικά ρεκόρ μέσα σε 24 ώρες

Το διήμερο 3-4 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, μετά από πολλά χρονιά στην Θεσσαλονίκη, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Εκει μπορεί να αναφέραμε ως ThrakiSportS σε ανασκοπησιακό άρθρο τις προηγουμενες ημέρες ότι κορυφαία θρακιώτικη στιγμή ήταν το μετάλλιο της Ιωάννας Αραμπατζή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην δισκοβολία, ωστόσο υπήρχε και δεύτερο θρακιώτικο μετάλλιο αλλά όχι με τα χρώματα θρακιώτικου συλλόγου.

Για την ακρίβεια, ανάμεσα στους αθλητές που διακρίθηκαν πανελλαδικά ήταν ο Δημήτρης Συμεωνίδης, Ξανθιώτης πρωταθλητής των δρόμων αντοχής του αθηναϊκού συλλόγου ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου.

Ο Δημήτρης Συμεωνίδης κατέκτησε την Κυριακή τρίτη θέση στα 3.000μ. συντρίβοντας το ατομικό του ρεκόρ με 08:49:21. Μάλιστα, ο ίδιος αθλητής την πρώτη ημέρα των αγώνων ήταν 4ος στα 5.000μ συντρίβοντας επίσης πάλι το ατομικό του ρεκόρ με 15:43:81.

Οι αθλητές του συλλόγου με τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους και ιδίως χάρη στις θέσεις αυτές του Συμεωνίδη έφεραν τον ΟΦΚΑ Οδυσσέα Αγίου Δημητρίου στην τέταρτη θέση στους άνδρες Κ20 σε όλη την Ελλάδα!