Video: Η απόκρουση της χρονιάς στη Μηχανιώνα από τον Δημήτρη Γεωργούση του Ορφέα Ξάνθης

Ο 34χρονος τερματοφύλακας του Ορφέα Ξάνθης, Δημήτρης Γεωργούσης, γιος του παλαίμαχου πορτιέρο Καβάλας, Ξάνθης και Ιωνικού, Γιώργου Γεωργούση, πραγματοποίησε την “απόκρουση της χρονιάς” στη Γ’ Εθνική στην αναμέτρηση με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας για την 4η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Super League 2.

Αυτό τουλάχιστον έκρινε ο δημοσιογράφος του Metrosport Νίκος Κολίτσης, ο οποίος μάλιστα την κατέγραψε και σε βίντεο. O έμπειρος τερματοφύλακας, που νικήθηκε μόνο από τα 11 βήματα, κρατώντας το ισόπαλο 1-1 παρά την ασφυκτική πίεση της Μηχανιώνας στο δεύτερο ημίχρονο, έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα της Ξάνθης, με νίκη στον εναπομείναντα, εντός έδρας, αγώνα με τον Αχέροντα Καναλακίου, να πανηγυρίσει την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Γεωργούσης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ακαδημίες Ξάνθης, ΠΑΟΚ, Νέστο Χρυσούπολης, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΟ Πόρων, Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου, Πανναξιακό, Ορφέα Ελευθερούπολης, Άγιο Ιερόθεο, Οπούντιο Μαρτίνου, Εθνικό Ν. Καρυάς, Αστέρα Φωλιάς, Απόλλωνα Χρυσοχωρίου και Κεραυνό Πέρνης