Στις 15 Ιουλίου η πρώτη συνάντηση του ΑΟΞ – Στο Πράβετς της Βουλγαρίας το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Ο ΑΟΞ ανακοίνωσε για τις 15 Ιουλίου την πρώτη συνάντηση της ομάδας, ενόψει της έναρξης καλοκαιρινής προετοιμασίας για την νέα σεζόν.

Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση, το πρώτο στάδιο θα διαρκέσει έως τις 29 Ιουλίου, ενώ στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου θα διαμείνει σε πολυτελές θέρετρο και θα έχει στη διάθεσή της σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η επιστροφή θα είναι στις 13 Αυγούστου, ώστε να ακολουθήσει το τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, ενόψει της σέντρας της SL2, που έχει οριστεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου.

Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που θα διαρκέσει έως τις 29 Ιουλίου πέρα από προπονήσεις θα περιλαμβάνει τα απαραίτητα εργομετρικά και ιατρικά τεστ.

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο Pravets, που βρίσκεται ανατολικά της Σόφιας και απέχει περίπου 60 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Η αποστολή του ΑΟΞ, θα αναχωρήσει για το αθλητικό κέντρο της γειτονικής χώρας στις 30 Ιουλίου και θα επιστρέψει στην Ξάνθη στις 13 Αυγούστου.

Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα διαμείνει στο πολυτελές θέρετρο Riu Pravets Golf & Spa Resort, το οποίο βρίσκεται στις όχθες μιας λίμνης και διαθέτει σύγχρονες αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις, ενώ η απόστασή του από την πόλη του Pravets είναι 4 χιλιόμετρα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν τα φιλικά παιχνίδια για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.»