Πάτησε Ξάνθη, έπιασε δουλειά και ανακοινώνεται εντός της εβδομάδας ο νέος προπονητής του ΑΟΞ Τζέιμι Μονρόι

Μανίκια έχει ήδη σηκώσει ο Τζέιμι Μονρόι, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ήδη στην Ξάνθη και εντός των επόμενων ημερών -εκτός απρόοπτου- θα ανακοινωθεί και επίσημα ως προπονητής του ΑΟΞ για την επόμενη χρονιά.

Ο 38χρονος Πορτογάλος, που αποτελεί προσωπική επιλογή του ιδιοκτήτη Μπιλ Πάπας, φέρεται να βρίσκεται στην πόλη της Θράκης από την Κυριακή (4/7) και έχει ήδη πιάσει δουλειά, έχοντας κάποιες επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του αλλά και τα τρέχοντα αγωνιστικά ζητήματα.

Μάλιστα το απόγευμα της Δευτερας εθεάθη μαζί με τον νέο τεχνικό διευθυντή Ιεροκλή Στολτίδη και τον τιμ μάνατζερ Κώστα Τσαλίκη σε ταβέρνα της πόλης της Ξάνθης.

Οπως έχει γράψει το ThrakiSportS, ο Μονρόι είναι κάτοχος UEFA Pro και μέχρι πρότινος δούλευε στην U23 της Λιντς, ως βοηθός του Μαρκ Τζάκσον, παίρνοντας μάλιστα το πρωτάθλημα· στο παρελθόν έχει ασχοληθεί κυρίως με Ακαδημίες με νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και ως σκάουτερ νεαρών ταλέντων σε αρκετές ομάδες.

Επίσης, έχει περάσει και ένα… φεγγάρι ως πρώτος προπονητής από την Σίδνεϊ Ολίμπικ (φωτο από εκείνη την εποχή), ομάδας όπου μέχρι πριν λίγες ημέρες πρόεδρος της ήταν το «αφεντικό» της Ξάνθης Μπιλ Πάπας, όπως μπορείτε να δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ο χρόνος άλλωστε πιέζει και ήδη η στελέχωση του ρόστερ προχωρά, ωστέ ήδη να έχει διαμορφωθεί ένα μεγάλο μέρος του μέχρι και τις 15 Ιουλίου, όταν η ομάδα θα συγκεντρωθεί για πρώτη φορά αλλά και για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Πράβετς της Βουλγαρίας.