Καμία διαφορά για Ορφέα το γκολ της ισοφάρισης που δέχθηκε με πέναλτι στη Μηχανιώνα! Πάλι ίδιο αποτέλεσμα θα ήθελε…

Καμία απολύτως αλλαγή στα όσα θα διεκδικήσει ο Ορφέας Ξάνθης από τον Αχέροντα Καναλακίου την προσεχή Κυρακή δεν έφερε το γκολ της ισοφάρισης του Ποσειδώνα Μηχανιώνας και μάλιστα από τα 11 βήματα στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ.

Είτε κέρδιζε ο Ορφέας Ξάνθης με 1-0 είτε τώρα που ήρθε 1-1 η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή θα έπρεπε και πάλι να διεκδικήσει νίκη και μόνο νίκη με το Καναλάκι. Το γεγονός ότι το τελευταίο επικράτησε του Διαγόρα Στεφανοβικείου με 4-0, ξεκαθάρισε από νωρίς την κατάσταση.

Για να αρκούσε στον Ορφέα και η ισοπαλία στο τελευταίο εντός έδρας ματς, θα έπρεπε να νικήσει με ένα γκολ παραπάνω, δηλαδή με 5-0. Εφόσον κέρδιζε με 1-0 ή και με 2-0 κλπ, θα έφτανε μεν τους 6 βαθμούς αντί για τους 4 που έχει τώρα, αλλά πάλι στην ισοβαθμία με το Καναλάκι θα υστερούσε.

Συνεπώς πάλι οι παίκτες της ομάδας της Πρέβεζας θα έρχονταν στην Ξάνθη για δυο αποτελέσματα. Στην πράξη λοιπόν, το αποτέλεσμα που ήθελε ο Ορφέας επετεύχθη, δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα σε βάρος του η ισοφάριση και πλέον παίζει μόνο για τη νίκη την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο του ΑΟΞ.