Γ’ Εθνική: Αντίστροφη μέτρηση για το ματς της χρονιάς του Ορφέα Ξάνθης στη Μηχανιώνα (18:00, LIVE ThrakiSportS)

Στις 18:00 το απόγευμα θα ξεκινησει στο γήπεδο της Μηχανιώνας ο μεγάλος αγώνας ανάμεσα στον τοπικό Ποσειδώνα και τον Ορφέα Ξάνθης για την 4η αγωνιστική των μπαράζ των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής για την άνοδο στην Super League 2.

Είναι ένα παιχνίδι do or die και για τις δυο ομάδες. Μετά από 3 αγωνιστικές ο Ποσειδών έχει 4 βαθμούς και ο Ορφέας 3 αλλά έχοντας κάνει το ρεπό του. Αυτή είναι η προτελευταία αγωνιστική και με δεδομένο ότι και η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει φτάσει ήδη τους 7 βαθμούς (έχει ρεπό σήμερα), γίνεται αντιληπτό ότι η αναμέτρηση είναι «ο θάνατός σου, η ζωή μου». Αν κερδίσει ο Ποσειδών Μηχανιώνας, δεδομένα ο Ορφέας Ξάνθης δεν θα ανεβεί και θα είναι και τη νέα χρονιά στην SL2. Αν δεν χάσει ο Ορφέας Ξάνθης, κατά μεγάλο ποσοστό θα εξασφαλίσει την άνοδο και θα κληθεί να την σφραγίσει την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του με τον Αχέροντα Καναλακίου.

Αυθημερόν ταξιδεύει, όπως είναι αναμενόμενο, η αποστολή της ομάδας για την Θεσσαλονίκη. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί από το FreshCo στη μία το μεσημέρι. Στην αποστολή θα μετέχει και ο τιμωρημένος Γιώργος Κατρανίτσας, που είναι ο μοναδικός απών για την ομάδα της Ξάνθης. Στο γήπεδο αναμένεται επίσης να βρεθούν τα μέλη της διοίκησης αλλά και περίπου 20 φίλοι της ομάδας. Στην αποστολή μετέχουν οι Γιουργούσης, Μανιάς, Χιντ Ιμέρ, Ιωαννίδης, Τζαμπάζ, Γκούρτζης, Χασάνογλου, Κιολείδης, Κριεζής, Γκαζιμπαγιαζίδης, Μαυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τορομανίδης, Σουκτηογλου, Καραγκιόζης, Πασχαλάκης, Μελισσόπουλος Αλ, Μελισσόπουλος Ν, Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού και Βουλγαρίδης.

Ο Ορφέας Ξάνθης θέλει μαθηματικά 4 βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια για να εξασφαλίσει την άνοδο, ενώ σε περίπτωση ήττας δεδομένα δεν θα καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη δυάδα αφού τότε θα ανέβει πιθανότατα ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας (εχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική) μαζί με την Αναγέννηση Καρδίτσας (έχει ρεπό αυτήν). Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Αθανάσιος Δραγούσης από την ΕΠΣ Κιλκίς, ο οποίος θα έχει ως βοηθούς τους Νίκο Σάββα Νκαι Αχιλλέα Αναστασιάδη Αχιλλέα από την ΕΠΣ Σερρών (4ος διαιτητής ο Γιώργος Τακιδης από την ΕΠΣ Κιλκίς και παρατηρητής ο Πέτρος Τρύφων από την ΕΠΣ Δράμας).