Πανελλήνιο Στίβου Κ20: Μετάλλιο η Ιωάννα Αραμπατζή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε για την Θράκη στην Θεσσαλονίκη η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Κ20 αφού η Ιωάννα Αραμπατζή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κατάφερε να ανέβει στο βάθρο της δισκοβολίας.

Με επίδοση 43,80 μέτρα κατέκτησε την 3η θέση και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, που αποτελεί το επιστέγασμα μιας δύσκολης σεζόν όχι μόνο λόγω κορονοϊού αλλά και λόγω πανελληνίων εξετάσεων. Προπονητής της Αραμπατζή είναι ο Δημήτρης Τσιακιρούδης.

Στον ίδιο αγώνα, η Αρετή Φιλιππίδου του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ Γυναικών Κ20 με επίδοση στα 55,12 μ. (βελτίωσε το 54,50 μ. της Αρετής Αμπατζή που κρατούσε από τις 10 Ιουλίου του 1993). Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Σοφία Κεσσίδη (ΑΣ Κένταυρος), που ήταν δεύτερη με 52,04 μ.

«Συγχαρητήρια στην αθλήτρια του τμήματος Στίβου Ιωάννα Αραμπατζή για την 3η θέση στο αγώνισμα της δισκοβολίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 στην Θεσσαλονίκη. Είμαστε πολύ περήφανοι για την Ιωάννα που πάρα το γεγονός ότι έδινε Πανελλήνιες Εξετάσεις φέτος δεν έλειψε από της προπονήσεις της και δούλεψε σκληρά και πάντα με ταπεινοτητα. Ιωάννα πραγματικά είσαι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Θερμά συγχαρητήρια και στον προπονητή της Δημητρης Τσιακιρουδης που πάντα προπονεί με πάθος και νοιάζεται για το καλό των αθλητών του!”», δήλωσε η έφορος στίβου του Εθνικού Αποστολία Κεσκίνη.