Πανελλήνιο Δικηγόρων: Πήραν στο κυνήγι Κομοτηναίο διαιτητή για τον καταλογισμό ενός πέναλτι

Ενα από τα πολλά ευτράπελα που συχνά σημειώνονται σε Πρωταθλήματα Δικηγόρων είχαμε το απόγευμα της Παρασκευής, όταν σύμφωνα με πληροφορίες παίκτες μιας από τις ομάδες που φιλοξενούνται στην Κομοτηνή πήραν στο… κυνήγι διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης επειδή καταλόγισε σε βάρος τους ένα πέναλτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος θρακιώτης διαιτητής έχει εμπειρία ακόμα και επιπέδου Super League 1, αλλά έχει και εμπειρία στο να τον… κυνηγούν αφού είχε απασχολήσει έντονα στο παρελθόν ακόμα και πανελλαδικά μίντια αν και κανείς ποτέ δεν μπόρεσε να αμφισβητήσει την ηθικότητα και την ακεραιότητά του.

Πάντως φαίνεται ότι είναι κανόνας να υπάρχουν τέτοιου είδους επεισόδια με διαιτητές σε Δικηγορικά Πρωταθλήματα, αν και θεωρητικά τους δικηγ΄ροους τους έχουμε συνηθίσει με κοστούμια και μακριά από τέτοιες εντάσεις. Στο παρελθόν μάλιστα υπάρχει το ευτράπελο πολύ γνωστός ποινικολόγους με πολυετή παραγοντική εμπλοκή και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο να κυνηγά διαιτητή σε ποδοσφαιρικό αγώνα δικηγορικού πρωταθλήματος που διεξαγόταν στην Βόρεια Ελλάδα και να του… κατεβάζει το σορτσάκι.

«Ηθελα να δω αν έχεις @ρxίδι@ γιατί με αυτά που σφυρίζεις νόμιζα ότι δεν έχεις», του είχε πει πριν εισπράξει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Πάντως άλλοι δικηγόροι που συμμετείχαν σε εκείνον τον αλησμόνητο σε όσους τον παρακολούθησαν αγώνα που αγγίζει πλέον τα όρια του θρύλου, υποστήριξαν ότι ο συγκεκριμένος δικηγόρος είχε στην ουσία της υπόθεσης δίκιο, αφού ο διαιτητής ήταν προκλητικός, αλλά το έχασε με την ενέργειά του αυτήν…