Δίδαξαν τα μυστικά της μπάλας αλλά και της ευγενούς άμιλλας οι Legends 2004 στο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης (+photos)

Οι Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Τραϊανός Δέλλας, Άγγελος Μπασινάς, Παντελής Καφές, Ζήσης Βρύζας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Φάνης Κατεργιαννάκης, Στέλιος Βενετίδης, Κώστας Κατσουράνης και Βασίλης Λάκης ήταν όλοι τους το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο της Αλεξανδρούπολης «Φώτης Κοσμάς» και τα χαμόγελα περίσσευαν!

Οι πρωταθλητές EURO 2004 έγιναν μέντορες των παιδιών, σε μια προσπάθεια να τους διδάξουν τον σωστό́ τρόπο προπόνησης, τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, σμιλεύοντας τον χαρακτήρα και την νοοτροπία τους. Αγόρια και κορίτσια γνώρισαν από κοντά τους ποδοσφαιρικούς θρύλους και διδάχθηκαν τα μυστικά του ποδοσφαίρου σε μια μέρα που θα θυμούνται για όλη τους της ζωή.

Το Legends 2004 Youth Cup διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Champions For Life” με την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Συνοδοιπόρος, με πολύτιμη συνεισφορά σε αυτό το τουρνουά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. Ευχαριστούμε τις ακαδημίες για τη συμμετοχή και τον Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Περιφερειακό Τμήμα Αλεξανδρούπολης για την παρουσία του!