Super League 2: «Εταιρεία με έδρα τον Πειραιά εξέφρασε ενδιαφέρον για την Δόξα Δράμας»

Το ιδιοκτησιακό συνεχίζει να καίει την Δόξα Δράμας και είναι γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν αρκετοί εκείνοι που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να πάρουν την ομάδα αλλά τίποτα δεν προχώρησε.

Οι τελευταίες πληροφορίες του metrosport αναφέρουν ότι προκύπτει νέο ενδιαφέρον από εταιρεία, με έδρα τον Πειραιά (εκεί όπου στεγάζονται τα γραφεία και οι εγκαταστάσεις της), άνθρωποι της οποίας εκδήλωσαν ενδιαφέρον, προκειμένου να πάρουν στην κατοχή τους, τις μετοχές και να “τρέξουν” τον σύλλογο.

Μάλιστα, διαμεσολαβητής της εταιρίας βρίσκεται από την Παρασκευή, στη Δράμα (2/7) και θα βρεθεί συν τοις άλλοις και στη γενική συνέλευση της Κυριακής, προκειμένου να εκφράσει το ενδιαφέρον του για λογαριασμό της εταιρίας. Εκεί θα ενημερώσει τους μετόχους και τα μέλη του σώματος.

Για την ΠΑΕ είναι μονόδρομος η ύπαρξη σοβαρού ενδιαφέροντος από μεγαλομέτοχο ή από σοβαρή εταιρία”, ήταν τα λόγια του Τάσου Καραγιαννίδη, προέδρου της Δόξας στο metrosport, ο οποίος δεν θέλησε πάντως να επεκταθεί περισσότερο.