Γ’ Εθνική: Η 20άδα του Μπάμπη Χατζημεστή για τον ιστορικό αγώνα με τον Ποσειδώνα στη Μηχανιώνα

Γνωστοποιήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής από τον Μπάμπη Χατζημεστή η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης για τον πρώτο από τους δυο τελικούς που έχει να δώσει για την άνοδο στην Super League 2, το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας στην Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, συν τον τιμωρημένο Γιώργο Κατρανίτσα που θα την ακολουθήσει κανονικά όπως και τα μέλη της διοίκησης αλλά και περίπου 20 φίλοι της ομάδας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα με διαιτητή τον Αθανάσιο Δραγούση από την ΕΠΣ Κιλκίς, ο οποίος θα έχει ως βοηθούς τους Νίκο Σάββα Νκαι Αχιλλέα Αναστασιάδη Αχιλλέα από την ΕΠΣ Σερρών (4ος διαιτητής ο Γιώργος Τακιδης από την ΕΠΣ Κιλκίς και παρατηρητής ο Πέτρος Τρύφων από την ΕΠΣ Δράμας).

Στην αποστολή μετέχουν οι Γιουργούσης, Μανιάς, Χιντ Ιμέρ, Ιωαννίδης, Τζαμπάζ, Γκούρτζης, Χασάνογλου, Κιολείδης, Κριεζής, Γκαζιμπαγιαζίδης, Μαυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τορομανίδης, Σουκτηογλου, Καραγκιόζης, Πασχαλάκης, Μελισσόπουλος Αλ, Μελισσόπουλος Ν, Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού κα Βουλγαρίδης. Ο Ορφέας Ξάνθης θέλει μαθηματικά 4 βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια για να εξασφαλίσει την άνοδο, ενώ σε περίπτωση ήττας δεδομένα δεν θα καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη δυάδα αφού τότε θα ανέβει πιθανότατα ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας (εχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική) μαζί με την Αναγέννηση Καρδίτσας (έχει ρεπό αυτήν).

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "10005 ΑΠΟΣΤΟΛΗΠΑ ΑΓΩΝΑΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΩΡΑΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 13:00 FRESH co 1. ΓΙΟΥΡΓΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2. ΜΑΝΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 3. XINT IMEP 4. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ 5. ΤΖΑΜΠΑΖ ΧΑΚΗ 6. ΓΚΟΥΡΤΖΗΣ ΜΙΛΤΟΣ 7. ΧΑΣΑΝΟΓΛΟΥ ΦΕΙΖΗ 8. ΚΙΟΛΕΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ 9. ΚΡΙΕΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 10. ΓΚΑΣΙΜΠΑΓΙΑΖΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 11. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 12. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 13. ΤΟΡΟΜΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 14. ΣΟΥΚΡΗ ΟΓΛΟΥ ΣΟΥΚΡΗ 15. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 16. ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 17. ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 18. ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 19.xaÎÎÎ imnpam ΤΑΝΖΟΥ 20. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ"