ΕΠΣ Εβρου: «Κέρδισε» ο Ορέστης Ορεστιάδας τους ανταγωνιστές και ανακοίνωσε Ανδρεάδη!

Έναν από τους καλύτερους Εβρίτες ποδοσφαριστές τον Κώστα Ανδρεάδη επανέφερε στις τάξεις του μετά από δυο χρόνια σύμφωνα με ανακοίνωση του ο Ορέστης Ορεστιάδας.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός (γεννημένος στις 23/7/96) αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία Αρμενίας στην ομάδα της Δυτικής Αρμενίας και πέρυσι στον Νέστο Χρυσούπολης όπου εντυπωσίασε αν και άγνωστος εκεί με τις εμφανίσεις του.

Τον παίκτη διεκδικούσαν αρκετές ομάδες της της Καβάλας, με τον Ορέστη Ορεστιάδας ωστόσο να κερδίζει τον παίκτη, οικονομικά αλλά και αγωνιστικά, θέλοντας να κερδίσει μαζί του ένα ακόμα πρωτάθλημα όπως έκανε την σεζόν 2018-19.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Ορέστη μέχρι το 2011 όταν και μετακόμισε στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην Βεστφαλία, αγωνιζόμενος στην Sc Neheim Κ19 και στην συνέχεια στην πρώτη ομάδα, η οποία συνεργάζεται με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Κατόπιν, ακολούθησε η ASC Dortmund 09 στην Oberliga, ο Ορέστης Ορεστιάδας και ο Νέστος Χρυσούπολης.

H ανακοίνωση του Ορέστη Ορεστιάδας: Ο Μ.Γ.Σ. “ΟΡΕΣΤΗΣ” ανακοινώνει την ένταξη στο έμψυχο δυναμικό της Ομάδας του Κώστα Ανδρεάδη, ο οποίος προερχόμενος από το πρωτάθλημα Α Εθνικής Αρμενίας, αναμένεται με την εμπειρία του να βοηθήσει τα μέγιστα την Ομάδα, στην προσπάθειά της να πρωταγωνιστήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022. Ως γνωστόν ο Ανδρεάδης προέρχεται από την Ακαδημία του “Ορέστη” ενώ αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ομάδας μας και την περίοδο 2018 – 2019, χρονιά κατά την οποία η Ομάδα ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Έβρου.