Super League 2: Οριστικά χωρίς άδεια από τη ΕΠΟ για το προσεχές πρωτάθλημα Πανσερραϊκός και Χανιά

Δεν τα κατάφεραν ούτε στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ να λάβουν άδεια ο Πανσερραϊκός και τα Χανιά, κάτι που σημαίνει ότι εφόσον ξεπεραστεί το πρόβλημα με τη νομοθεσία και λάβουν μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα, θα υπόκεινται σε περιορισμό μεταγραφών.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μπορούν να αποκτούν μόνο παίκτες κάτω των 23 ετών πλην τριών συνολικά παικτών, με ό,τι μπορεί να σημαινει αυτό για τη στελέχωση του ρόστερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δευτεροβάθμιο Όργανο εξέτασε τους φακέλους τεσσάρων από τις 28 ομάδες που δεν πήραν άδεια από το Πρωτοβάθμιο.

Αντίθετα, Τρίκαλα και Νίκη Βόλου που δεν είχαν πάρει άδεια από το Πρωτοβάθμιο Όργανο, λαμβάνουν κανονικά από το Δευτεροβάθμιο και αυτό είναι μια εξέλιξη που προκαλεί ενδιαφέρον αφού δεν έχουν δικαίωμα οι ομάδες να προσθέσουν έγγραφα. Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στις μόνες τέσσερις ΠΑΕ που πήραν άδεια από το Πρωτοβάθμιο είναι και η ΠΑΕ Ξάνθη.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ:

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του την 1 Ιουλίου 2021 εξέτασε τους φακέλους 4 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και ΠΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ 1924.
Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1946 και ΠΑΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ.