Pre League: Σούπερ ενίσχυση στο κέντρο με Πεντίδη για τον Άρη

Σημαντική μεταγραφή έκλεισε ο Άρης Θεσσαλονίκης, όπου μετά την απόκτηση του Ζένια Γκόρτσιανουκ, πρόσθεσε ακόμη έναν έμπειρο αθλητή, με καταγωγή από την Θράκη.

Ο λόγος για τον Γιώργο Πεντίδη, με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη και ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με τον ΑΟ Ορεστιάδας και την Νέα Βύσσα.

Ο έμπειρος κεντρικός ανεβάζει το επίπεδο του Άρη στο κέντρο, ο οποίος φαίνεται ότι χτίζει ομάδα ανόδου, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι θα είναι και αντίπαλος τόσο με τον Άθλο Ορεστιάδας όσο και με την ΑΕ Κομοτηνής στην Pre League Ανδρών.

Η ανακοίνωση των “κιτρινόμαυρων”:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών ανακοινώνουν την απόκτηση του Γιώργου Πεντίδη.

Ο Γιώργος Πεντίδης γεννήθηκε στις 15/12/1993 στην Αλεξανδρούπολη και με ύψος 2.05μ. αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού. Το παλμαρέ του είναι πλούσιο.Ο νέος αθλητής του Άρη ξεκίνησε την καριέρα του στη Νέα Βύσσα, στην οποία αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2010.

Μετά από δύο χρόνια στην Ορεστιάδα (2010-12), επέστρεψε στη Νέα Βύσσα, όπου παρέμεινε για μία σεζόν.Το 2013 επέστρεψε στην Ορεστιάδα, στην οποία αγωνίστηκε για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν.

Η αγωνιστική περίοδος 2017-18 τον βρήκε στον Φοίνικα Σύρου και το 2018-19 έπαιξε στον Παναθηναϊκό. Τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στον Ηρακλή.»