Οι 12 Legends του 2004 που θα βρεθούν στην Αλεξανδρούπολη για να μοιραστούν την χαρά του αθλητισμού με 12χρονα

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αλεξανδρούπολης γνωστοποιησε και από την δική του πλευρά ότι το Σάββατο 3 Ιουλίου υποδέχεται τους πρωταθλητές Ευρώπης 2004.

Δώδεκα μέλη της ομάδας που κατέπληξε την Ευρώπη το 2004 θα δώσουν το «παρόν» στο Στάδιο “Φώτης Κοσμάς” για να συναντήσουν μικρούς ποδοσφαιριστές ηλικίας έως 12 ετών, αγόρια και κορίτσια, και να μοιραστούν τις αξίες, τα ιδανικά́ και τη χαρά́ του αθλητισμού́.

Οι Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Άγγελος Χαριστέας, Τραϊανός Δέλλας, Τάκης Φύσσας, Άγγελος Μπασινάς, Ζήσης Βρύζας,  Δημήτρης Παπαδόπουλος, Φάνης Κατεργιαννάκης, Στέλιος Βενετίδης, Κώστας Κατσουράνης και Βασίλης Λάκης θα γίνουν μέντορες των παιδιών, σε μια προσπάθεια να τους διδάξουν τον σωστό́ τρόπο προπόνησης, τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, σμιλεύοντας τον χαρακτήρα και την νοοτροπία τους.

«Αγόρια και κορίτσια θα γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιρικούς θρύλους και θα διδαχθούν μυστικά του ποδοσφαίρου σε μια μέρα που θα θυμούνται για όλη τους της ζωή», επισημαίνει ο Δήμο Αλεξανδρούπολης και θυμίζει ότι το Legends 2004 Youth Cup διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Champions For Life” με την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Συνοδοιπόρος και την πολύτιμη συνεισφορά σε αυτό το τουρνουά του Δήμου Αλεξανδρούπολης.