Με ακαδημίες από Ορεστιάδα ως και των ΠΑΕ Καβάλα και Δόξα Δράμας αλλά… χωρίς ΑΟΞ και Πανθρακικό οι «Legends 2004» στην Αλεξανδρούπολη

Γνωστοποιήθηκαν από την ιστοσελίδα των Legends 2004 οι ακαδημίες που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση των Legends 2004 στο Φώτης Κοσμάς της Αλεξανδρούπολης το πρωί του Σαββάτου.

Θα λάβουν μέρος ακαδημιες από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αίσθηση ωστόσο προκαλεί ότι ενώ υπάρχουν μέχρι και οι ακαδημίες των ΠΑΕ Καβάλα και ΠΑΕ Δόξα Δράμας, απουσιάζει αυτή της ΠΑΕ Ξάνθη όπως απουσιάζει και η μεγαλύτερη (τουλάχιστον ως όνομα) ομάδα της Ροδόπης, ο Πανθρακικός.

Αντιθέτως, υπάρχουν τέσσερις ακαδημίες της Αλεξανδρούπολης (του Εθνικού, του Ποντιακού, η iSoccer και ο Απαλός), μία από την Ορεστιάδα (του Ορέστη) ενώ την Κομοτηνή εκπροσωπούν οι Θράκες.

Υπάρχουν ακόμα δυο γυναικείες ακαδημίες αλλα όχι από τις Βασίλισσες της Ξάνθης που αγωνίζονταν Α’ Εθνική ή από τη Ροδόπη ’87 που είναι στη Β’ Εθνική αλλά από Σουφλί και Εθνικό που ακόμα δεν έχουν αγωνιστεί αλλά προτίθενται να δηλωθούν στη νέα Γ’ Εθνική Γυναικών.

Αναλυτικά στην στάση των Legends 2004 στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθούν οι ακόλουθες ακαδημίες:

Ακαδημίες: Καβάλα ΠΑΕ, Δόξα Δράμας ΠΑΕ, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Θρακες Κομοτηνής, Ορέστης Ορεστιάδας, Ποντιακός Αλεξανδρούπολης, iSoccer Academy, Απαλός Αλεξανδρούπολης
Ακαδημίες Κοριτσιών: Ποδοσφαιρικός Όμιλος Σουφλίου 2018, Εθνικός Αλεξανδρούπολης