Αποθεώνει Κούγκουλο και θέτει τους στόχους ενόψει του Ευρωπαϊκού της Ρώμης ο προπονητής του Κώστας Χατζηπέτρου

Με τα καλύτερα λόγια για τον αθλητή του Τάσο Κούγκουλο, ο οποιος θα εκπροσωπήσει στην Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Εφήβων που θα φιλοξενηθεί στη Ρώμη, μίλησε ο προπονητής του στον ΝΟΑ Κώστας Χατζηπέτρου.

«Με τον Τάσο συνεργάζομαι 3 χρονια τώρα και μπορώ να πω οτι είναι ένας αθλητής που συνδυάζει κολυμβητική ποιότητα σπουδαίου αθλητή αλλα και καθημερινή θέληση για δουλειά και βελτίωση. Η φετινή χρονια ήταν πολύ ιδιαίτερη για όλους τους αθλητές και οποιοδήποτε βελτίωση ατομικών ρεκόρ επιτυγχάνεται, είναι μεγάλη υπόθεση», σχολίασε στο pisina.net ο Κώστας Χατζηπέτρου.

Προσθέτει: «Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Τάσος είναι μαθητής Γ’ λυκειου και έδινε φετος κανονικά εξετάσεις. Απο μόνη της η προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια επίπονη και ψυχοφθόρα διαδικασια, πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με καθημερινές προπονήσεις και πολλές φορές διπλές στην πισίνα αλλά και στα γυμναστήρια. Παρόλα αυτά ο Τάσος αντεπεξήλθε επάξια στις υποχρεώσεις του, κολυμβητικές και σχολικές, γεγονός που δείχνει οτι άμα υπάρχει θέληση και πρόγραμμα όλα είναι δυνατά».

Στο άρθρο του, σχολιάζει ο ο προπονητής του ΝΟΑ για τους στόχους του αθλητή του στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης: «Τα αγωνίσματα στα οποία θα συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό είναι 50-100 πεταλούδα και 50 ύπτιο. Πρωταρχικός στόχος είναι η συμμετοχή στον ημιτελικό των αγωνισμάτων και η επίτευξη ατομικών ρεκορ. Απο εκεί και πέρα οτι προκύψει μόνο καλοδεχούμενο είναι».