Αιχμές της Ένωσης Καβάλας για αλλοίωση αποτελέσματος υπέρ της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης στον τελικό Κορασίδων

Η Ολυμπιάδα Αλεξναδρούπολης επικράτησε με 65-62 της Ένωσης Καβάλας, στο Κλειστό «Αμοιρίδης», και κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στις Κορασίδες.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, η Ένωση Καβάλας με ανακοίνωση, άφησε αιχμές για την διαιτησία των Παρασίδη και Παπαθεολόγου, αφού πιστεύει πως απέβαλαν άδικα η πιο έμπειρη παίκτριά τους, ενώ καταλογίστηκαν σκόπιμα συνεχόμενα φάολ υπέρ της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, που επέφεραν βολές.

Αίσθηση ακόμα προκαλεί, ότι η Ένωση Καβάλας κάνει λόγο για αλοίωση αποτελέσματος και στα παιχνίδια της Ολυμπιάδας Αλεξαδρούπολης με τον Αστέρα Καβάλας, αφού συγκεκριμένει αναφέρει: «Πόσο δίκαιο είχε και ο συντοπίτης ΑΣΤΕΡΑΣ για την διαιτησία όταν έπαιξε με την ίδια ομάδα»

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στις κορασίδες μας για τον αγώνα τους. Ήταν μπροστά στα 33 λεπτά του αγώνα φορτωμένες με 4 φάουλ 3 βασικότατες παίκτριες μας και ώ του θαύματος αποβάλλεται με 5 φάουλ η ποιο έμπειρη παίκτρια μας. Από τα συνεχόμενα φάουλ σε βάρος μας 6 πόντοι με βολές και 4 δίποντα έναντι 0 βολών (πρέπει να είχαμε μόνο 2 βολές από φάουλ) και 11 πόντους με σκληρό αγώνα!!!! xάσαμε με 62-65. Πόσο δίκαιο είχε και ο συντοπίτης ΑΣΤΕΡΑΣ για την διαιτησία όταν έπαιξε με την ίδια ομάδα. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες της ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ και καλή συνέχεια στα προκριματικά.»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.