Super League 2: Δικαίωση Καραϊσκάκη στο Διαιτητικό της ΕΠΟ, κίνδυνος υποβιβασμού για την Δόξα Δράμας

Δικαιώθηκε στην προσφυγή που είχε κάνει κατά της μερικής επικύρωσης της βαθμολογίας της SL2 η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας και πλέον σύννεφα μαζεύονται πάνω από την Δόξα Δράμας που πλέον κινδυνεύει με υποβιβασμό, αφού η επικύρωση της βαθμολογίας ακυρώθηκε.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, δέχθηκε την από 03.06.2021 προσφυγή της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας κατά της Superleague 2-Football League και ακύρωσε την από 01.06.2021 απόφαση του ΔΣ του καθού Σωματείου ως προς τη μερική επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος SL2 Ιανουαρίου-Μαΐου 2021, σχετικά με τις θέσεις 10 έως 12.

Η διοίκηση του Καραϊσκάκη Άρτας είχε καταθέσει ένσταση κατά της Δόξας Δράμας για αντικανονική συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς δεν εξασφάλισε ποτέ πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπη Επαγγελματικού Αθλητισμού και αγωνίστηκε με προσωρινή διαταγή διοικητικού δικαστηρίου.

Παρά την προσπάθειά τους να μποκάρουν την επικύρωση της βαθμολογίας, το ΔΣ της Ένωσης Α2/Β’ Εθνικής ειχε προχωρήσει σε αυτήν. Οι Ηπειρώτες εκτιμούσανν πως μπορούν να κερδίσουν την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό και να μείνουν στην κατηγορία εφόσον υποβιβαστεί η Δόξα και τώρα το Διαιτητικό φαίνεται να τους δικαιώνει.