Για έκτη χρονιά Ροδίτης ο Nίκος Αντωνιάδης

Για έκτη χρονιά ανανέωσε με τον Φοίνικα Ρόδου, ο Εβρίτης, Νίκος Αντωνιάδης.

Ο έμπειρος προπονητής βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο νησί της Ρόδου και τον Φοίνικα, όπου έχει κερδίσει τους ανθρώπους του συλλόγου με αποτέλεσμα και φέτος να του δίνουν για έκτη χρονιά τα κλειδιά της ομάδας και με ένα σχέδιο πενταετίας.

Η ανακοίνωση της Ροδίτικης ομάδας:

‘Είναι πλέον «Ροδίτης», είναι ο Άνθρωπος μας, είναι ο προπονητής μας… Όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας, μία επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει και στην προκειμένη περίπτωση, δηλώνουμε λάτρεις των άριστων συνεργασιών, που απώτερο στόχο έχουν την ανάπτυξη του βόλεϊ στη Ρόδο και κατά συνέπεια στα Δωδεκάνησα. 

Ο ΑΕΣΠ Φοίνικας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή μας Νίκο Αντωνιάδη, ο οποίος θα συνεχίσει για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι της ομάδας μας. 
Στον Φοίνικα αγαπάμε την ουσία και τις πράξεις και η παρουσία του Νίκου Αντωνιάδη έχει συνδεθεί με τις πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία του συλλόγου, μέχρι τις επόμενες. 

Το πενταετές πλάνο λειτουργίας που θέσαμε μαζί, ολοκληρώθηκε και το αποτέλεσμα έδειξε:
•διοργάνωση πάρα πολλών τουρνουά μίνι βόλεϊ
•διεθνές τουρνουά κορασίδων
•τριπλασιασμός των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου-είμαστε από τις πρώτες ομάδες στην Ελλάδα σε αγόρια σε αναλογία πληθυσμού.
•πρωταθλήματα ανδρών και παγκορασίδων
•υψηλοί προσκεκλημένοι (Καλμαζίδης, Τζούριτς, Κουρνέτας, Πελεκούδας, Ράπτης, Πεντίδης, Στράντζαλη, Βασιλαντωνάκη)
•και πάνω απ’ όλα ο βασικός στόχος, ανάδειξη ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών, που συνδυάστηκε με την αποστολή δύο κοριτσιών και ενός αγοριού στα Εθνικά κλιμάκια-μια από τις λίγες νησιωτικές ομάδες που το καταφέρνει.

Ο Νίκος Αντωνιάδης αποτελεί άρρηκτα συνδεδεμένο μέλος της οικογένειας μας, και θέτοντας νέους στόχους και πλάνο, πάμε να γράψουμε νέες σελίδες ιστορίας στο βιβλίο του Φοίνικα. Νίκο, καλή χρονιά γεμάτη υγεία να έχουμε».