Euro 2020: Με buzzer beater γκολ στο τέλος της παράτασης η Ουκρανία πέταξε έξω την Σουηδία βάζοντας φωτιά και στην κορυφή του ThrakiSportS Predictor

Το θαύμα της Γλασκώβης έγινε στο 120′ για την Ουκρανία, η οποία στο τελευταίο λεπτό της παράτασης με την κεφαλιά του Ντόβμπικ νίκησε με 2-1 την Σουηδία και πήρε πανηγυρική πρόκριση στους «8» του Euro 2020, όπου θ΄ αντιμετωπίσει την Αγγλία.

Ο αγώνας κρίθηκε εν πολλοίς στην φάση του 8ου λεπτού του επιπλέον χρόνου της παράτασης, όταν ο Ντανιέλε Ορσάτο, αφού συμβουλεύτηκε το VAR απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τον αμυντικό της Σουηδίας, Μάρκους Ντάνιελσον, για αντιαθλητικό παίξιμο.

Η εξέλιξη αυτή έδωσε την ευκαιρία στο συγκρότημα του Αντρέι Σεφτσένκο να επιτεθεί περισσότερο και να πάρει την «χρυσή» πρόκριση στο 120′, με τους Σκανδιβανούς να μην έχουν τον χρόνο για να αντιδράσουν. Νωρίτερα είχαμε ένα άκρως μοιρασμένο παιχνίδι.

Το αποτέλεσμα αυτό της νίκης της Ουκρανίας με 2-1 έβαλε φωτιά και στην κορυφή της βαθμολογίας του ThrakiSportS Euro Predictor Game, καθώς το ακριβές σκορ της νίκης τους βρήκαν τρεις μόνο παίκτες, ανάμεσά τους ο νικητής του ThrakiSportS Champions League Predicrtor Game Σάκης Λαμπερνάκης αλλά και κυρίως ο Juankara, ο οποίος έτσι μείωσε στον βαθμό την διαφορά από τον πρωτοπόρο Krokodil Bortha.

Αναλυτικά η βαθμολογία μετά από τα 44 από τα συνολικά 51 παιχνίδια…