Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον ΟΦΝΙ μετά την «περιπέτεια» στην Πολωνία η Μάγδα Κεπεσίδου

«Αγαπώ το χάντμπολ και δεν μπορούσα να σταματήσω να παίζω σε τόσο μικρή ηλικία. Ναι, θα συνεχίσω να παίζω στην προηγούμενη ομάδα μου στην Αθήνα, δηλαδή τη Νέα Ιωνία».

Με τα λόγια αυτά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της πολωνική Σταρτ Ελμπαγκ, η διεθνής τερματοφύλακας από την Αλεξανδρούπολη Μάγδα Κεπεσίδου προανήγγειλε όχι απλά την επιστροφή της στην Ελλάδα αλλά και στον ΟΦΝΙ όπου εξακολουθεί να αγωνίζεται η αδελφή της Νικολίνα, μετά από μια σεζόν όπου για πρώτη φορά στην καριέρα της αγωνίστηκε στο εξωτερικό.

«Ήταν μια πραγματικά καλή εμπειρία γιατί είδα νέα μέρη, γνώρισα διαφορετικούς ανθρώπους και έπαιξα σε ένα πραγματικά διαφορετικό πρωτάθλημα σε σχέση με το ελληνικό», σχολίασε κάνοντας τον απολογισμό της η Μάγδα Κεπεσίδου ενώ για τους κύριους λόγους της επιστροφής της η Αλεξανδρουπολίτισσα παίκτρια αποκάλυψε:  

«Ενώ αγαπάω το χάντμπολ πολύ, νιώθω λίγο ανασφάλεια να κάνω μόνο αυτό χωρίς να το συνδυάζω με παραπάνω σπουδές! Μου αρέσει να διαβάζω και να αναπτύσσω τις γνώσεις μου, σε πεδία που με ενδιαφέρουν, προφανώς γι’ αυτό σκέφτομαι να κάνω το μεταπτυχιακό μου για αρχή και στη συνέχεια βλέπουμε!».