Δεν αποκλείει Ξάνθη ο Βέλλιος αλλά ξεκαθαρίζει: «Πρωταρχικός μου στόχος το εξωτερικό»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ 3, «Κόσμος των Σπορ», φλοξενήθηκε ο Απόστολος Βέλλιος, όπου ρωτήθηκε ξεκάθαρα για τον αν έχει σκεφτεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ξάνθης.

Όπως αποκάλυψε, έλυσε το συμβόλαιό του πριν λίγες μέρες με την Άσκολι, ενώ πλέον αναζητεί την επόμενο σταθμό του, με πρώταρχικό στόχο το εξωτερικό: «Mε τον Ατρόμητο τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι όπως τα ήθελα προς το τέλος. Είχα την ευκαιρία να ξαναφύγω στο εξωτερικό, σε μια χώρα με πολύ δυνατά πρωταθλήματα σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία. Τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι όπως τα ήθελα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Είχα άλλο ένα χρόνο και το έσπασα πριν λίγες μέρες. Με το ελευθέρας που έχω, θα μπορέσω να δω τα δεδομένα για την καινούρια μου ομάδα.»

Στην ερώτηση τους ενός εκατομμυρίου, για το αν έχει σκέφτεται να γυρίσει στην Ελλάδα και ενδεχόμενα ειδικά για την Ξάνθη, που φέρεται να του έχει καταθέσει πρόταση, απάντησε: «Δεν τα έχω σκεφτεί ακόμα αυτά, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι αλλά πρωταρχικός μου στόχος είναι το εξωτερικό. Εκεί έχω μάθει να παίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά για να παίξω μια ολόκληρη σεζόν επιτέλους, για να δείξω αυτό που μπορώ και αξίζω». Ακόμα ο Βέλλιος υποστήριξε ότι αν ο Ηρακλής ήταν στην Super League θα ήταν μια όμορφη σκέψη και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι συντομα η ομάδα θα επιστρέψει και πάλι στην Super League.