Α2 Ανδρών: Ανακοίνωσε Γεωργιάδη ο Μακεδονικός

Την απόκτηση του Γιάννη Γεωργιάδη ανακοίνωσε ο Μακεδονικός Θεσσαλονίκης, ενόψει της δύσκολης σαιζόν στην Α2 Ανδρών.

Ο Θεσσαλονικιός, πρώην διεθνής πασαδόρος με τις μικρές εθνικές ομάδες, την περσινή χρονιά είχε κλείσει στην ομάδα του Άρη και την Pre League ενώ φέτος επέλεξε την Α2 Ανδρών και τον Μακεδονικό που στοχεύει στην άνοδο.

Ο Γεωργιάδης αγωνίστηκε την σαιζόν 2010-2011 στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, με υποσχετική από τον Ηρακλή, βοηθώντας και ο ίδιος στην παραμονή της ομάδας στην επιστροφή της στην Volley League.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο έμπειρος πασαδόρος μπορεί να τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα εφόσον η κλήρωση φέρει Εθνικό και Μακεδονικό στον ίδιο όμιλο.

Η ανακοίνωση του Μακεδονικού:

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πετοσφαιριστή Γιάννη Γεωργιάδη.
Στα 31 του χρόνια, ο κάτι… ψηλότερο από 2 μέτρα (2,02μ.) πασαδόρος, εντάσσεται στο σύνολο του Λάμπη Μπαμπαλιούτα μετά από μια «νεκρή» λόγω πανδημίας σεζόν στον Άρη.
Πρόκειται για πρώην διεθνή με την Εθνική Ελλάδος, στην οποία είχε κληθεί για πρώτη φορά σε ηλικία 16 ετών!
Ο Γεωργιάδης αγωνίστηκε κατά το παρελθόν σε ΠΟ Μουδανίων, Ηρακλή, Εθνικό Αλεξανδρούπολη, ΠΑΟΚ, Αία Μαλεσίνας, Νέστορα Θεσσαλονίκης, ΑΕΚ, ΜΕΝΤ, Αρχέλαο Κατερίνης, Πήγασο Πολίχνης και Αριστοτέλη Σκύδρας, πριν μεταβεί στον Άρη το καλοκαίρι του 2020.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Γιάννη και του εύχεται μια υγιή σεζόν με επιτυχίες σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο