Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο διεθνής άσσος του ΑΟΞ Κώστας Θυμιάνης

Στο στόχαστρό του έχει βάλει ο Παναθηναϊκός τον νεαρό αμυντικό Κωνσταντίνο Θυμιάνη, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η ιστοσελίδα talentabout.

Ο 20χρoνος διεθνής ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ μέτρησε φέτος 21 συμμετοχές με την φανέλα της ομάδας της Ξάνθης, έχοντας μάλιστα σκοράρει και 1 γκολ, με την παρουσία του στην ομάδα να κρίνεται θετική (μάλιστα σε έναν αγώνα αναδείχθηκε και mvp από τον κόσμο της ομάδας).

Ο Θυμιάνης είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και σύμφωνα με το δημοσίευμα αποτελεί την πρώτη περίπτωση που απασχολεί το τμήμα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού, το οποίο τσεκάρει διαρκώς περιπτώσεις από την δεύτερη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας στο “μάτι” δυο ταλέντα από την Ξάνθη και τον Εργοτέλη.

Πέρα απο τον Θυμιάνη, το άλλο όνομα που σύμφωνα με το δημοσίευμα του talentabout τσεκάρεται είναι αυτό του 21χρονου εξτρέμ Σωτήρη Κοκκίνη του Εργοτέλη, που έχει εμπειρίες από Ολλανδία και  Γερμανία (σε Βίλεμ, Γκλάντμπαχ, Σάλκε και Φενλό). «Το “μάτι” των Πρασίνων είναι στραμμένο σε ποδοσφαιριστές της Super League 2, ηλικίας 16 με 20 ετών, που μπορούν να έρθουν το καλοκαίρι στην ομάδα», καταλήγει το δημοσίευμα.