North Area 2021: Πρόκριση στα προημιτελικά του Ωραιοκάστρου για τους Μπανιώτη-Τερζόγλου, Μούχλια-Μιχελάκη και Σ. Τερζόγλου-Καλιανίδη

Εξαιρετική ήταν η πρώτη ημέρα για τα Θρακιώτικο ζευγάρι Μπανιώτη – Τερζόγλου, του Σπύρου Τερζογλου με τον Καλιανίδη Γιώργο και του Σουφλιώτη Μούχλια και το δίδυμο του Μιχελάκη.

Στο τουρνουά του Ωραιοκάστρου που ξεκίνησε την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή οι Μπανιώτης – Τερζόγλου και οι Μούχλιας – Μιχελάκης πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνούα και αύριο θα στοχεύσουν τον μεγάλο τελικό και την πρώτη θέση.

Το δίδυμο Μπανιώτη – Τερζόγλου κέρδισαν τους Μπατζιλή – Εφραιμίδη με 2-0 ( 21-13, 21-19) ενώ στην συνέχεια ηττήθηκαν από τους Κόλα – Ντάλλα με 0-2 (20-22, 18-21) και αύριο θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά τους Κανέλλο – Μανδηλάρη.

Αντίθετα, ο Μούχλιας με το συμπαίκτη του, Μιχελάκη, κέρδισαν στον πρώτο αγώνα τον Ξανθιώτη, Σπύρου Τερζόγλου και τον συμπαίκτη του Καλιανίδη Γιώργο με 2-0 (21-13, 21-15) ενώ με το ίδιο σκόρ κέρδισαν του Τσιγαρίδα – Καφούρο (21-16, 21-11) και πλέον αύριο στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τους Τζιουμάκα – Χατζηνικολάου, σε μια επανάληψη του τελικού στην Ίο πριν μια εβδομάδα.

Τέλος, οι Σ. Τερζόγλου και Καλιανίδης παρά την ήττα από τους Μούχλια – Μιχελάκη, κέρδισαν τους Καφούρο – Τσιγαρίδα με 0-2 (14-21, 10-21) και αύριο στα προημιτελικά θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους Κίμπλ-Ευγενίδη.