Με φιλική νίκη επί του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης έκλεισε την σεζόν η Βασίλισσα της Θράκης

Η Βασίλισσα της Θράκης επικράτησε με σκορ 6-2 της αντίστοιχης γυναικείας ομάδας του Ποντιακού σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Παλαγίας στην Αλεξανδρούπολη.

Οι δύο ομάδες διατηρούν καλές σχέσεις κάτι που φαίνεται και από τις αναρτήσεις τους μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Η ανάρτηση του Ποντιακού:

Χθες το απόγευμα φιλοξενησαμε στις εγκαταστάσεις μας την γυναικεία ομάδα Α’ Εθνικης, ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΞΑΝΘΗΣ για ένα πολύ δυνατό και ποιοτικό φιλικό με πολλές φάσεις και γκολ, δείχνοντας πως το γυναικείο ποδόσφαιρο έχει μέλλον και εμεις σαν σύλλογος θα είμαστε πάντα δίπλα στη γυναικεία μας ομαδα προσφέροντας στις αθλήτριες μας έμπειρες και αγώνες υψηλού επιπέδου!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε απο καρδιάς τον κ. ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ για την αποδοχή της πρόσκλησης και δεσμεύομαστε να ανταποδωσουμε την επίσκεψη μέσα στον Σεπτέμβριο!

Η ανάρτηση της Βασιλισσας:

Σε ένα όμορφο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό κέντρο του Ποντιακού στην Παλαγια , φιλοξενηθηκε σήμερα η Βασίλισσα μας σε φιλικό παιχνίδι όπου και κέρδισε τον Ποντιακό με
σκορ 2 – 6

Οι Βασίλισσες που αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι την κορυφαία κατηγορία στο ποδόσφαιρο γυναικών Ελλαδας έδωσαν την ευκαιρία σε αυτό το παιχνίδι σε πολλά κορίτσια της ακαδημίας της να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους με την μεγαλη μας ομάδα .

Τα τέρματα της Βασίλισσας σημείωσαν οι :
Κυριαζιδου ( 2 ) Κατσαρου, Μαυρομάτη,Τσακμάκη και Τσακαλου.

Η σύνθεση της ομάδας μας,
Βασίλισσα της Θράκης: (Αλεξούδης) Μαγγοπουλου, Μπουργουτζόγλου, Κυριαζίδου, Χαραλαμπίδου. Μαυρομάτη, Παρδη, Κατσαρού, Χατζηαντωνίου Σταυρου, Τσακμάκη και Καζαντζιδου, ενώ έπαιξαν και οι Σκουμπρη, Οικονομου, Σαμαρα,Κορέτσι,Τσακάλου,Λεντζακη, Ιατράκη,Φυσεκιδου.