Euro 2020: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα πρώτα δύο νοκ άουτ παιχνίδια της φάσης των «16»

Μετά από διάλειμμα δύο ημερών επαναρχίζει η δράση στο Euro 2020 με τα νοκ άουτ παιχνίδια. Από σήμερα Σάββατο μέχρι και την Τρίτη θα έχουμε κάθε μέρα δυο παιχνίδια για την φάση των 16.

Οπως πριν από κάθε αγωνιστική μέρα δράσης, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των Θρακιωτών όπως καταγράφεται από την συμμετοχή τους στο ThrakiSportS Euro Predictor Game.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τα νοκ άουτ ματς οι παίκτες ποντάρουν σε σκορ μετά από τα πρώτα 90 ή 120 λεπτά αγώνα. Δηλαδή κάποιος ποντάρει σε ισοπαλία, σημαίνει ότι προβλέπει ότι το ματς θα κριθεί στα πέναλτι. Διαφορετικά τα σκορ που προβλέπει είναι το σκορ της κανονικής διάρκειας του αγώνα ή αυτό της παράτασης, σε περίπτωση που υπάρχει παράταση.

Ουαλία – Δανία: Πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα σε Ουαλία και Δανία που θα διεξαχθεί στις 7.00 το απόγευμα στην Γιοχαν Κροϊφ Αρένα του Αμστερνταμ. Η πλειοψηφία του κόσμου εκτιμά ότι θα κερδίσουν οι Δανοί είτε στην κανονική διάρκεια είτε στην παράταση. Το 59% ποντάρει σε νίκη των Δανών με πιο δημοφιλές σκορ το 1-2. Υπάρχει ένα 29% που βλέπει ισοπαλία και κατά συνέπεια εκτιμά οτι η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι ενώ το υπόλοιπο 12% ποντάρει σε νίκη της Ουαλίας.

Ιταλία – Αυστρία: Το βραδινό παιχνίδι που ξεκινά στις 10.00 το βράδυ στο Γουέμπλεϊ έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η Ιταλία. Το 96% του κόσμου πιστεύει ότι η Σκουάτρα Ατζουρα θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα και θα προκριθεί στα προημιτελικά. Πιο δημοφιλές σκορ είναι το 2-0 και ακολουθούν τα 3-0 και 2-1. Υπάρχει ενα 2,5% που εκτιμά ότι το παιχνίδι θα κριθεί στα πέναλτι και άρα θα έχουμε ισοπαλία μετά την κανονική διάρκεια και την παράταση, ενώ μόλις το 1,5% ποντάρει σε νίκη-έκπληξη της Αυστρίας.