Euro 2020: Οι εκτιμήσεις του Σάκη Τσιώλη για τα πρώτα νοκ άουτ ματς Ουαλία-Δανία και Ιταλία-Αυστρία

Η ώρα των πρώτων νοκ άουτ παιχνιδιών στο Euro 2020 έφτασε και ένας από τους πιο έμπειρους Έλληνες προπονητές, με θητεία σε 20 συλλόγους αναμεσα στις οποίες και η Ξάνθη, συνεχίζει να κάνει τις εκτιμήσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Σάκης Τσιώλης αναλύει και τους 51 αγώνες της διοργάνωσης στο κρατικό πρακροτείο ειδήσεων και για τις δυο Σαββατιάτικες αναμετρήσεις αναφέρει:

Ουαλία – Δανία: «Πρώτα απ’ όλα, είναι δεδομένο πως θα δούμε ένα πολύ γρήγορο ματς και με καλό θέαμα. Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ η Δανία σαν ομάδα. Εχει προσωπικότητα, συνοχή, παίζει γρήγορα μέσα στο γήπεδο και έχει εξαιρετική επιθετική ανάπτυξη με πολύ ωραία τελειώματα. Για μένα είναι μία απ’ τις ομάδες που αξίζουν να βρίσκονται στην οκτάδα του EURO 2020. Και η Ουαλία έχει δείξει πως είναι μία πολύ “σφικτή” ομάδα, που ξέρει πώς να “μαζεύεται” στη μεσαία γραμμή και να βγαίνει πολύ γρήγορα στην κόντρα. Πιστεύω όμως ότι οι Δανοί έχουν τον πρώτο λόγο…».

Ιταλία – Αυστρία: «Εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, η Ιταλία, και τον έχει κερδίσει αυτόν τον τίτλο όχι με το όνομά της και την Ιστορία της, αλλά με τις έως τώρα εμφανίσεις της στο EURO 2020. Εκτιμώ πως όχι μόνο θα κρατηθεί σε αυτό το υψηλό επίπεδο, αλλά θα είναι ακόμη καλύτερη και πιο συγκεντρωμένη για την πρόκριση. Από την άλλη πλευρά, η Αυστρία δεν μου έχει δείξει κάτι εντυπωσιακό και ξεχωριστό στη διοργάνωση. Είναι μία “σφικτή” και σοβαρή ομάδα, αλλά νομίζω ότι έχει “ταβάνι” και δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο…».