Γ’ Εθνική: Τέλος ο «δάσκαλος» Ξανθόπουλος από το Άβατο! Αρκετά τα ονόματα για τον πάγκο του Άρη

Αυτό που φημολογούνταν λίγο πριν αλλά και μετά την λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για τον Άρη Αβάτου πραγματοποιήθηκε έστω και με καθυστέρηση τριών εβδομάδων.

Ο Αλέκος Ξανθόπουλος δεν θα συνεχίσει στον Άρη Αβάτου, στον πάγκο του οποίου βρισκόταν από τον Φεβρουάριο του 2019, ωστόσο φαίνεται πως το γυαλί είχε ραγίσει κατά την διάρκεια της σεζόν.

Ο Δραμινός προπονητής είχε υποβάλλει την παραίτησή του μετά τον νικηφόρο αγώνα παραμονής με το Διδυμότειχο και έστω μετά από ημέρες σε συνάντηση του Ξανθόπουλου, παικτών και διοίκησης αποφασίστηκε η μη συνέχιση της συνεργασίας, αφού οι περισσότεροι παίκτες απαίτησαν την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Μαζί του αποχωρεί για δεύτερη φορά από την ομάδα ο πετυχημένος γυμναστής Άγγελος Γιοβανόπουλος.

Πλέον η διοίκηση του Άρη στρέφεται στην πρόσληψη του νέου προπονητή με αρκετά ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι όπως των πρώην προπονητή των ακαδημιών του ΑΟΞ Κώστα Μπεδρελή, και Γιάννη Δημητριάδη, του πρώην πετυχημένου προπονητή της ομάδας Χρήστου Σαμαρά, του πρώην παίκτη Πανιωνίου, ΠΑΕ Θράκης Γιάννη Κατσαρού και του Ζόραν Στοίνοβιτς που είναι γνώστης ολόκληρης της Θράκης και όχι μόνο. Βέβαια δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποια έκπληξη, όπως έγινε και μετά την φυγή Μαραντά με την πρόσληψη Ξανθόπουλου.