Εξαφάνισε… Τσετινέ η ΠΑΕ Ξάνθη και ανακοίνωσε το τέλος Παναγιώτου χωρίς να έχει ποτέ ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας μαζί του!

Τουλάχιστον ανεξήγητη χαρακτηρίζεται η κίνηση της ΠΑΕ Ξάνθη να ανακοινώσει αργά το βράδυ της Πέμπτης το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώτη Παναγιώτου. Και το ανεξήγητο έχει να κάνει με το γεγονός ότι επίσημα η έλευση Παναγιώτου δεν είχε γίνει γνωστή ποτέ από την ομάδα.

Ολοι ήξεραν ότι είχε ρόλο άτυπου τεχνικού διευθυντή με πιο διευρυμένες μάλιστα αρμοδιότητες, όλοι ήξεραν ότι στον Κύπριο χρεώνεται ευθέως ο μεταγραφικός σχεδιασμός αλλά επίσημα η ΠΑΕ Ξάνθη αν και είχε φιλοξενήσει κατά την μεταγραφική περίοδο φωτογραφίες του με τον Ανέστη Τσετινέ να παρουσιάζουν παίκτες, ουδέποτε είχε βγάλει μια ανακοίνωση που να γνωστοποιεί την έλευσή του στην ομάδα και τον ρόλο που έχει σε αυτήν.

Ακόμα και σήμερα αν κάνει κανείς αναζήτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ξάνθη με το όνομα Παναγιώτου, θα διαπιστώσει ότι οι μόνες φορές που συναντάται αυτό το επίθετο σε άρθρα που έχουν αναρτηθεί φέτος και πέρυσι είναι λόγω της παρουσίας παικτών του Λεβαδειακού και των Χανίων με το ίδιο επίθετο στα ρεπορτάζ για τα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια των ομάδων της Βοιωτίας και της Κρήτης με τον ΑΟΞ.

Μάλιστα, ακόμα και στο περίφημο οργανόγραμμα της ομάδας, όπως παρουσιάζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της, ο Παναγιώτου ποτέ δεν είχε ενταχθεί. Στο λεγόμενο «τεχνικό επιτελείο» αναφερόταν ο Ανέστης Τσετινές ως αθλητικός διευθυντής του συλλόγου και ο Κώστας Τσαλίκης ως team manager. Εδώ και λίγες ώρες ο Τσετινές έχει… εξαφανιστεί και στην θέση του με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή έχει εμφανιστεί ο Ιεροκλής Στολτίδης.

Η κίνηση αυτή προκαλεί αίσθηση, καθώς την ίδια στιγμή δεν έχει υπάρξει καμία άλλη αλλαγή στο οργανόγραμμα το τελευταίο τρίμηνο. Οποιος για παράδειγμα ανοίξει στο οργανόγραμμα την καρτέλα με τους προπονητές, θα διαπιστώσει ότι υπάρχει κανονικά το όνομα του… Μπάμπη Τεννέ ως πρώτου προπονητή της ομάδας. Σχεδόν ενα μήνα μετά την αποχώρησή του δεν έχει βγει το όνομα και η φωτο του, ενώ αντίθετα (προφανώς δόθηκε εντολή και) κατέβηκαν το όνομα και η φωτογραφία του Ανέστη Τσετινέ.

Χωρίς λοιπόν να ανακοινώσει ποτέ την πρόσληψή του, η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώτη Παναγιώτου ενώ παράλληλα με την επισημοποίηση της ανακοίνωσης της πρόσληψης Στολτίδη, έχει εδώ και μερικές ώρες εξαφανίσει εντελώς από την επίσημη ιστοσελίδα της τον Ανέστη Τσετινέ…