Euro 2020: Άσφαιρη ακόμα η πρόβλεψη για τον αρχιγκολτζή της διοργάνωσης του πρώτου σκόρερ της Γ’ Εθνικής Αλέξανδρου Μελισσόπουλου

Ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής μιλώντας πριν την έναρξη του Euro στο ThrakiSportS με αφορμή την κατάκτηση του τιτλου από τον Ορφέα Ξάνθης, μεταξύ άλλων είχε προβλέψει και τον πρώτο σκορερ της διοργάνωσης του Euro.

Με την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων και άρα των τριών από τους μάξιμουμ επτά αγώνες που μπορεί να παίξει μια ομάδα αν φτάσει μέχρι τον τελικό, αισθηση προκαλεί ωστόσο ότι ο παίκτης που ο ίδιο πρόβλεψε (και ίσως και ο πιο πολύς κόσμος) ως πιθανό πρώτο σκόρερ του Euro παραμένει… άσφαιρος.

Ο λόγος για τον πρώτο σκορερ του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018 Κιλιαν Εμπαμπέ. Ο Μελισσόπουλος είδε στο πρόσωπο του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν τον πιο πιθανό πρώτο σκόρερ της διογάνωσης, όπως άλλωστε και πολλοί άλλοι. Ωστόσο ο Εμπαπέ δεν έχει ακόμα πετύχει γκολ μετά τα παιχνίδια με Γερμανία, Ουγγαρία και Πορτογαλία.

Τα μέχρι στιγμής τέρματα της Γαλλίας πέτυχαν δύο ο Γκριεζμάν, ένα ο Μπενζεμά και ένα μπήκε με αυτογκόλ. Στην διοργάνωση μέχρι στιγμής πρώτος σκόρερ είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο με πέντε γκολ, ενώ ακολουθούν με τρία τρεις παίκτες. Αναλυτικά οι σκόρερς μέχρι στιγμής με την ολοκλήρωση των τριών αγωνιστικών των ομίλων του Euro:

5 ΓΚΟΛ: Ρονάλντο (Πορτογαλία)
3 ΓΚΟΛ: Σικ (Τσεχία),Φόρσμπεργκ (Σουηδία), Λεβαντόφσκι(Πολωνία)
2 ΓΚΟΛ: Γιάρεμτσουκ (Ουκρανία), Γιαρμολένκο (Ουκρανία), Ιμόμπιλε (Ιταλία), Λοκατέλι (Ιταλία), Λουκάκου (Βέλγιο), Ντάμφρις (Βέλγιο), Σακίρι (Ελβετία), Ντεπάι (Ολλανδία), Βαϊνάλντουμ (Ολλανδία), Στέρλινγκ (Αγγλία), Πέρισιτς (Κροατία), Μπενζεμά (Γαλλία), Χάβερτζ (Γερμανία)
1 ΓΚΟΛ: Αρναούτοβιτς (Αυστρία), Μπαουμγκάρτνερ (Αυστρία), Γκρεγκόριτς (Αυστρία), Λάινερ (Αυστρία), Ντε Μπρούιν (Βέλγιο), Τ. Αζάρ (Βέλγιο), Μενιέ (Βέλγιο), Πόουλσεν (Δανία), Πογιάνπαλο (Φινλανδία), Ινσίνιε (Ιταλία), Πεσίνα(Ιταλία), Βέγκχορστ (Ολλανδία), Βαϊνάλντουμ (Ολλανδία), Αλιόσκι (Βόρεια Μακεδονία), Πάντεφ (Βόρεια Μακεδονία), Λινέτι (Πολωνία), Γκερέιρο (Πορτογαλία), Μίραντσουκ (Ρωσία), Σκρίνιαρ (Σλοβακία), Εμπολό(Ελβετία),Σεφέροβιτς(Ελβετία) Μουρ (Ουαλία), Ράμσεϊ (Ουαλία), Ρόμπερτς (Ουαλία), Φιόλα (Ουγγαρία), Γκριεζμάν (Γαλλία), Ζότα (Πορτογαλία), Γκόσενς (Γερμανία), Καβετσί(Τουρκία), Βλάσιτς (Κροατία), Μόντριτς (Κροατία), Μακγκρέγκορ (Σκωτία), Kλάεσον(Σουηδία), Λαπόρτε(Ισπανία), Σαράμπια(Ισπανία), Τόρες (Ισπανία), Μοράτα (Ισπανία), Γκορέτσκα (Γερμανία).
ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Χούμελς (Γερμανία), Στσένσνι (Πολωνία), Ντεμιράλ (Τουρκία), Ντίας (Πορτογαλία), Γκερέιρο (Πορτογαλία), Ντουμπράβνα (Σλοβακία), Κούτσκα (Σλοβακία), Σάφερ (Ουγγαρία), Σάλαϊ (Ουγγαρία)