Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Πόντου Θρυλορίου στη μνήμη του Γιώργου Ποζίδη

Αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνει ως γνωστόν την Παρασκευή ο Πόντος Θρυλορίου στη μνήμη του ολυμπιονίκη της πάλης Γιώργου Ποζίδη.

Με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα, στις Στις 18.30 στο ΔΑΚ Κομοτηνής θα διεξαχθεί το 1ο ποδοσφαιρικό τουρνουά «Γιώργος Ποζίδης» με την συμμετοχή των ακαδημιών του Πανθρακικού, του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων και των Θρακών με τις ομάδες Κ12.

Ολα τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα τιμηθούν με αναμνηστικό μεταλλιο και ο νικητής θα σηκώσει το 1ο κύπελλο του τουρνουά.

Ακολουθως στις 21.00 στο καλοκαιρινό θέατρο θα γίνει η μουσική βραδιά μνήμης με τον Αλέξη Παρχαρίδη, Παντελή Δημοπουλο και Άκη Μαρμαριδη στο τραγούδι με συνοδεία λύρας από τον Παναγιώτη Σιδηρόπουλο, Σταυρο Προσαλεντη και Άκη Μαρμαριδη. Στα πλήκτρα ο Λεωνιδας Γεωργιάδης και στο νταούλι ο Λάζαρος Ελευθεριάδης.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο καθηγητής Κωνσταντίνος Φωτιάδης και θα τιμηθούν οι διαχρονικά εμβληματικές προσωπικότητες του ποντιακού χώρου Κωνσταντίνος Φωτιάδης, Πλούταρχος Κανετιδης, Γιώργος Τερζοπουλος και φυσικά ο Γιώργος Ποζιδης διά του γιού του Θεοδώρου Ποζιδη! Η είσοδος είναι ελεύθερη, δηλαδή χωρίς εισιτήριο ενώ την διοργάνωση έχει αναλάβει ο Πόντος Θρυλορίου.