Photos: Η βράβευση του Βασίλη Στοάκη στα Δημοσιογραφικά Βραβεία του ΠΣΑΤ

Με το επαμειβόμενο βραβείο «Θεαγένης ο Θάσιος» βραβεύτηκε το βράδυ της Πέμπτης στο ανοιχτό θεατράκι της Πλατείας 1ης Μαΐου στο Πεδίον του Άρεως ο Θρακιώτης δημοσιογράφος Βασίλης Στοάκης για το περσινό αφιέρωμά του στον μισό αιώνα ιστορίας του ΑΟ Ορεστιάδας.

Το αφιέρωμα δημοσιεύθηκε σε δύο συνέχειες στην εφημερίδα SportDay, μεταδόθηκε ραδιοφωνικά από το Ράδιο Παρατηρητής και προβλήθηκε διαδικτυακά και από το ThrakiSportS.

Ο Στοάκης είναι δημοσιογράφος με καταγωγή από το Διδυμότειχο, ο οποίος αυτήν την περίοδο έχει την ευθύνη του γραφείου Τύπου του ποδοσφαιρικού Πανθρακικού και του βολεϊκού ΑΟ Ορεστιάδας ενώ επίσης είναι και προπονητής στις ακαδημίες μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής.

Το βραβείο το παρέλαβε από τον επίτιμο πρόεδρο του ΠΣΑΤ Παύλο Γερακάρη, ο οποίος στο παρελθόν μετέδιδε αγώνες του ΑΟ Ορεστιάδας στην κρατική τηλεόραση αλλά διετέλεσε και παράγοντας του Παμβοχαϊκού. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ήταν το μέλος της Επιτροπής Βραβείων που πρότεινε προς βράβευση την συγκεκριμένη υποψηφιότητα.

Ο Βασίλης Στοάκης στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην σημασία που είχε και εξακολουθεί να έχει ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας συνολικά για τον Βόρειο Έβρο ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένειά του για την στήριξη και την υπομονή όλων αυτών των ετών.