Γ’ Εθνική: «Επιτυχημένη η χρονιά της Αλεξανδρούπολης, πλάνο πενταετίας για άνοδο στην SL2» διευκρινίζει ο Παναγιώτης Λογαράς

Την παρέμβαση του Παναγιώτη Λογαρά προκάλεσε το τελευταίο άρθρο του ThrakiSportS σχετικά με την ανασύνταξη στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης, στο οποίο χαρακτηριζόταν ως «αποτυχημένη» η χρονιά που πέρασε.

Το διοικητικό στέλεχος της ομάδας της Αλεξανδρούπολης ξεκαθάρισε ότι για την διοίκηση η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη και διευκρίνισε ότι η φιλοδοξία της ανόδου περιλαμβάνεται στο πλάνο 5ετίας που έχει η διοίκηση και δεν ήταν άμεση.

Βέβαια, πέρυσι τέτοια εποχή τόσο στην Γενική Συνέλευση από τους διοικούντες όσο και στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας από τον Νίκο Ουσταμπασίδη γινόταν ξεκάθαρα λόγος για στόχο ανόδου, που έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά θα αποτελούσε χρυσή ευκαιρία αφού από την επόμενη ανεβαίνει και ο βαθμός δυσκολίας με την μείωση των ομίλων, με αποτέλεσμα να μετέχουν περισσότερες ομάδες από Θεσσαλονίκη, ενδεχομένως και δυτικότερα της συμπρωτεύουσας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε σχέση με το γεγονός ότι η Αλεξανδρούπολη έλαβε 16.000 ευρώ επιχορήγηση από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, ποσό διπλάσιο σε σχέση με πέρυσι, την στιγμή που ο ίδιος ο Μπάμπης Χατζημεστής υποστήριξε ότι η πορεία πρωταθλητισμού της δική του ομάδας, του Ορφέα Ξάνθης, είχε συνολικό κόστος 17.000 ευρώ, ο Παναγιώτης Λογαράς απαντά ότι «δεν είναι σωστό να συγκρίνονται οι ομάδες και τα οικονομικά τους» αφού «θα θιχτούνε ομάδες που περνάνε τα πενταπλάσια».

Αναλυτικά η απάντηση του Παναγιώτη Λογαρά με σχόλιό του στα social media στην σχετική ανάρτηση του σχετικού δημοσιεύματος του ThrakiSportS έχει ως εξής:

Εκ μέρους της Διοίκησης σας ενημερώνουμε ότι
1. Η Νεοσύστατη αυτή ομάδα έχει πλάνο, όραμα και στόχους (Αλλά τους στόχους τους βάζει ο σύλλογος όχι ο δημοσιογράφος)
2. Το πλάνο είναι 5ετίας και το γνωρίζουμε εμείς.
Όσον αφορά την φετινή Χρονια ο στόχος έχει επιτευχθεί. Θέσαμε την 4η θέση ήρθε η 5η και σε μια περίεργη χρονια με ένα γύρο. Σωτηρία άνετα, ποτέ στην επικίνδυνη ζώνη. Θέση 5η ,άρα για εμάς πετυχημένη.
Όσο για τις δηλώσεις για άνοδο ποτέ δεν το κρύψαμε αλλά είπαμε όταν είμαστε έτοιμοι
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ είναι και Όραμα μας είναι η άνοδος
Και τέλος μην συγκρίνεις ομάδες και οικονομικά δεν είναι σωστό
Θα θιχτούνε ομάδες που περνάνε τα 5πλασια