Επιβεβαίωση για Στολτίδη στην Ξάνθη! Προπονητής από βδομάδα και μάλιστα ξένος με πιθανή άφιξη του Μπιλ Πάπας

Από τα πιο επίσημα χείλη, αυτά του αντιπροέδρου της ομάδς Φάνη Ουζουνίδη επιβεβαιώθηκε ότι ο Ιεροκλής Στολτίδης θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής στην ΠΑΕ Ξάνθη και μάλιστα με διευρυμένες αρμοδιότητες.

Ανάμεσα σε αυτές θα είναι και η απόφαση για τον νέο προπονητή, που θα είναι μάλιστα ξένος. Η οριστικοποίηση του ονόματος αναμένεται την άλλη Τετάρτη και πιθανώς να γίνει με ταυτόχρονη άφιξη του Μπιλ Πάπας στην Ελλάδα.

Ο Φάνης Ουζουνίδης φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου και έκανε τις σχετικές αποκαλύψεις. Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη και νομικός της σύμβουλος Φάνης Ουζουνίδης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ομίλου metrosport:

«Αναλαμβάνει ο Ακης Στολτίδης τεχνικός διευθυντής, αλλά θα έχει την επίβλεψη του συνόλου της δράσης. Θα είναι το αγωνιστικό αφεντικό της ομάδας. Θα επιλέξει και τον προπονητή.
Υπάρχει μια προεπιλογή, την επόμενη Τετάρτη θα γίνει οριστικοποίηση. Θα είναι ξένος προπονητής. Πιθανώς το επόμενο διάστημα να γίνει έκπληξη με πιθανή άφιξη Μπιλ Πάππας στην Ελλάδα».