Δηλώσεις Κασναφέρη για την επιστροφή Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ και την κοινή παρουσία τους στην Ξάνθη


Για τον Λουτσέσκου, με τον οποίο είχε και διατηρεί ακόμη εξαιρετικές σχέσεις, μίλησε ο Γιώργος Κασναφέρης στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis. Συγκεκριμένα ανέφερε στον ραδιοφωνικό αέρα:

«Μιλάμε και μιλήσαμε και πριν πάει στον ΠΑΟΚ και την περασμένη εβδομάδα. Έχουμε μια πολύ καλή και δυνατή φιλία. Υπάρχει μια τουλάχιστον εβδομαδιαία επαφή και ανταλλαγή απόψεων. Είμαι τυχερός που τον γνώρισα και αναπτύξαμε μια καλή σχέση. Τον ακούω με την ίδια τρέλα, πάθος και διάθεση που ήρθε την πρώτη φορά. Είναι κάτι που τον εξιτάρει και επέλεξε με την καρδιά του και την ψυχή του να έρθει πάλι στον ΠΑΟΚ. Τώρα είναι ακόμη πιο δύσκολα νομίζω γιατί πρέπει να συναγωνιστεί τον εαυτό του! Την πρώτη φορά πέτυχε τόσα που γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία. Ανέβασε τον πήχη. Έδειξε τον χαρακτήρα του, δεν φοβάται τις προκλήσεις. Διαφορετικά θα επέλεγε κάτι άλλο».

Για το ότι κάποιοι λένε πως έφυγε για τα χρήματα, ο Κασναφέρης απάντησε: «Δεν έφυγε για τα λεφτά. Το ξέρουν όλοι. Έχει τοποθετηθεί ο ίδιος. Για δικούς του λόγους όπως έχει πει επέλεξε να τραβήξει το δρόμο του. Είναι μέσα σε μια οικογένεια αυτό. Το εύκολο πράγμα είναι να συγκρουστείς και να υπάρξει ρήξη. Επέλεξε κάτι διαφορετικό τότε. Πάντα μίλαγε για τον ιδιοκτήτη και τον ΠΑΟΚ με τα καλύτερα λόγια. Δεν στέκει το επιχείρημα αυτό για όσους ξέρουν την πραγματικότητα και τον χαρακτήρα του Λουτσέσκου. Δεν τον απασχολεί ποτέ στη ζωή του το χρήμα. Δεν ξέρω αν έχει πάρα πολλά λεφτά. Όταν ήταν στην Ξάνθη, από την ίδια ομάδα είχε πρόταση. Ήταν ελάχιστο το συμβόλαιό του στην Ξάνθη. Θα μπορούσε να είχε πάει πριν 4-5 χρόνια. Έμεινε στην Ξάνθη να τελειώσει το συμβόλαιό του. Η Ξάνθη ήταν γι’ αυτόν να φύγει από τη Ρουμανία και να δοκιμάσει μια πρόκληση. Έγινε μεγαλύτερη στον ΠΑΟΚ, ακόμη μεγαλύτερη στην Αλ Χιλάλ και ακόμη μεγαλύτερη τώρα, να συναγωνιστεί τον εαυτό του».

Για την εκλογή του στο νέο ΔΣ της ΕΠΣ Αθηνών ανέφερε: «Θα μπορούσε να είναι και καλύτερα. Ήταν μια ήρεμη διαδικασία σε ένα πετυχημένο Δ.Σ. Δεν έχει αξία το ένα σταυρό πάνω ή κάτω. Το θέμα είναι η συμμετοχή και μέσα από αυτή, με τόσα χρόνια εμπειρίας και διάθεσης το καλό να γίνει κάτι ακόμη καλύτερο για το ποδόσφαιρο». Τέλος, για το αν θα μείνει μόνο στην ΕΠΣ Αθηνών, ανέφερε: «Θα δούμε. Έχουμε έρθει κοντά με τον Ιωνικό. Έχω αναλάβει τον συντονισμό. Θέλει βοήθεια η μετάβαση στη Super League για μια ομάδα, χρειάζεται οργάνωση. Με… τρώει το σαράκι. Η οικογένεια που έχει τον Ιωνικό έχει επενδύσει πολλά, έχουν μεράκι και τρέλα. Θα είμαστε κοντά στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά».